دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

زلنسکی از آغاز بازپس‌گیری کریمه خبر داد

رئیس‌جمهور اوکراین گفت اوکراینی‌ها اکنون از نظر روانی آماده هستند شبه‌جزیره کریمه را با زور از روسیه پس بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین یکشنبه (۱۸ دسامبر) در مصاحبه با یک شبکه فرانسوی گفت اوکراینی‌ها اکنون از نظر روانی آماده هستند شبه‌جزیره کریمه را با زور از روسیه پس بگیرند. وی با این ادعا که می‌تواند از این شبه‌جزیره تا اوایل سال ۲۰۲۳ دیدن کند، افزود بازپس‌گیری کریمه در ذهن اوکراینی‌ها آغاز شده است. 

 

به گزارش راشا تودی، وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های کی‌یف برای کریمه گفت «این عملیات هنوز آغاز نشده است. وقتی آغاز شود، قطعاً درباره آن خواهید شنید» و افزود شخصاً معتقد است بازپس‌گیری کریمه در ذهن مردم آغاز شده و این خیلی مهم است. 

 

به ادعای زلنسکی، «برای کی‌یف این کافی نیست که فقط مکرراً بگوید کریمه بخشی از خاک اوکراین است. اوکراین باید آماده باشد آن را با زور پس بگیرد. روسیه به سختی از آن دست خواهد کشید». 

 

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه گفت: باید آماده بود و [به کریمه] رفت. هیچ کس بدون هیچ دلیل خاصی کریمه را تسلیم نمی‌کند. بازپس‌گیری همیشه با جامعه شروع می‌شود. با اراده و آمادگی آن. معتقدم شروع آن کلید خورده است.

 

او جزئیاتی درباره زمان عملیات ادعایی ارائه نکرد اما گفت که کریمه را دوست دارد و خوشحال خواهد شد که به آنجا وقتی دوباره کنترلش به دست آید، سفر کند. زلنسکی افزود: خوب است که در تابستان ۲۰۲۳ به آنجا برویم. 

 

اخیراً هم آلکسی دانیلوف رئیس شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین گفت که کی‌یف در نظر دارد این شبه‌جزیره را پس بگیرد. وی با بیان این که «اگر نیاز باشد برای کریمه می‌جنگیم»، افزود: کی‌یف برای انجام این کار اجازه نخواهد گرفت. 

 

کریمه از سال ۲۰۱۴ و بعد از رای اکثریت قاطع ساکنان آن، بخشی از روسیه شده است. زلنسکی مکرراً گفته که قصد دارد کنترل کریمه و چهار منطقه دیگر که اخیراً در همه‌پرسی به روسیه پیوستند را پس بگیرد./ فارس

ارسال نظر