عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد
بعد از آمریکا/

انگلیس و فرانسه هم پشت زلنسکی را خالی کردند

به عقیده کارشناسان، اوکراین به طور مؤثر به مناطق «بازسازی» تحت نفوذ روسیه و آمریکا تقسیم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 26
کد خبر: ۲۷۲۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ در مذاکرات رو در رو معجزه می‌کند. در روز ملاقات روسای جمهور فرانسه و ایالات متحده، امانوئل مکرون با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد می‌خواهد همتای آمریکایی خود را متقاعد کند تا مذاکرات دوجانبه با روسیه درباره مناقشه اوکراین را ادامه ندهد. 

 

پس از گفت‌و‌گو با ترامپ، مکرون موضع خود را به طور کامل تغییر داد و اکنون دلیلی قوی برای ازسرگیری روابط با پوتین، امضای توافق درباره مواد معدنی کمیاب و برقراری آتش‌بس وجود دارد که به نفع همه است. 

 

این همان مکرونی است که یک ماه پیش خواستار اعزام نیرو‌های اروپایی به اوکراین بود و به طور کلی از اصلی‌ترین سیاستمداران جنگ‌طلب در اتحادیه اروپا محسوب می‌شد. 

 

به عبارت دیگر، فرانسه در حال حاضر از جمع حامیان کی‌یف قبل از رسیدن به پیروزی کنار کشیده و به ایالات متحده پیوسته است و به طور کامل از طرح حل‌وفصل مناقشه روسیه و اوکراین و صلح آنها حمایت می‌کند. 

 

تهدید نظامی‌شدن اروپا و تبدیل آن به یک موجودیت یکپارچه از بین رفته است. 

 

انگلیس نیز از این قافله عقب نمانده است. بوریس جانسون، نماینده انگلیس و دوست بزرگ کی‌یف، گفت که اوکراین باید توافق آمریکا را بپذیرد و اشاره کرد که در این صورت غرب حداقل می‌تواند بخشی از اوکراین را حفظ کند. متحد اصلی رئیسی جمهور اوکراین پیشتر از کی‌یف خواسته بود از خواسته‌های خود برای بازگرداندن مرز‌های سال ۱۹۹۱ خودداری کند و بخشی از مناطق را به روسیه واگذار کند.

 

در ۲۹ مارس ۲۰۲۲، مسکو برای اولین بار پیش نویس توافقنامه پیشنهادی آینده را از کی یف در استانبول دریافت کرد که مهمترین مفاد آن تعهد اوکراین به بی طرفی و امتناع این کشور از استقرار تسلیحات خارجی از جمله تسلیحات هسته‌ای در قلمرو آن بود. اما در ماه اکتبر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، تصمیم شورای امنیت ملی و دفاع را صادر کرد که طبق آن مذاکره با پوتین را ممنوع شد.


دیوید آراخامیا، رئیس حزب خادم خلق، بعد از آن در مصاحبه مطبوعاتی خود در مورد علت امتناع کی یف از ادامه مذاکره با مسکو گفت که وقتی هیئت اوکراینی از استانبول برگشت، بوریس جانسون، نخست وزیر پیشین انگلیس به این کشور آمد و گفت: «ما با آنها چیزی امضا نخواهیم کرد. با آنها بجنگیم.»

 

نخست وزیر پیشین انگلیس همچنین گفته بود که اگر روسیه در این مناقشه پیروز شود، انگلیس ممکن است مجبور شود برای محافظت از اروپا به اوکراین نیرو بفرستد.

 

همه اینها به این معنی است که زلنسکی مجبور به پذیرش استعفا خواهد شد و اوکراین به طور مؤثر به مناطق «بازسازی» تحت نفوذ روسیه و آمریکا تقسیم خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده