پزشکیان: هیچکس بر دیگری برتر نیست و برتری به تقواست باند قاچاق سوخت در نیروگاه شهید رجایی منهدم شد وزیر آموزش و پرورش: تدابیری برای حل مشکلات آموزش و پرورش خوزستان در نظر گرفته شده است ظریف، عبدالعلی‌زاده و شریف زادگان عضو شورای‌عالی آمایش سرزمین شدند «حسین ذوالفقاری» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شد سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها درصورت عدم اصلاح قانون توسط مجلس سال آینده برگزار می‌شود موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد

بی‌بی‌سی مدعی اعزام خبرنگار به ایران شد

یکی از مدیران رسانه دولتی انگلیس، «بی‌بی‌سی»، مدعی شده این رسانه یک خبرنگار به ایران اعزام کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، «جوناتان مانرو»، رئیس بخش گردآوری اخبار در رسانه دولتی انگلیس، «بی‌‌بی‌سی» در توئیتر مدعی شده بخش انگلیسی این رسانه اقدام به اعزام خبرنگار به ایران کرده است.

این عضو بنگاه سخن‌پراکنی بی‌بی‌سی در توئیتی روز یکشنبه نوشته است: «امروز، بی‌بی‌سی‌ با "مارتین پیشنس" پوشش اخبار از داخل ایران را آغاز می‌کند. این یک دسترسی نادر در مقطعی کلیدی است. محدودیت‌هایی درباره جابجایی‌های این تیم وجود دارد، اما در خصوص آنچه آنها می‌گویند چنین محدودیتی نیست.»

 

یک تهیه‌کننده و یک فیلمبردار «مارتین پیشنس» را همراهی می‌کنند و او اولین گزارش خود را از داخل ایران برای بخش انگلیسی بی‌بی‌سی ارسال کرده است.

 

رسانه دولتی «بی‌بی‌سی» از جمله رسانه‌هایی است که از دیرباز به دشمنی با ملت ایران شهرت دارد. این رسانه در کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ در سرنگونی دولت «مصدق» نقش‌آفرینی کرد.

 

بخش فارسی این رسانه موسوم به «بی‌بی‌سی فارسی» که در آستانه دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ آغاز به کار کرد از رسانه‌های نقش‌آفرین در فتنه سال ۱۳۸۸ بود.

 

«حمید بعیدی‌نژاد»، سفیر ایران در لندن چندی پیش بی‌طرفی بی‌بی‌سی فارسی را زیر سوال برده بود. او اسفندماه سال گذشته در صفحه توئیتر خود نوشت: «بی‌بی‌سی فارسی نمیتواند یک شبکه خبری مستقل باشد، چون بودجه آن از بودجه عمومی کشور (تامین می‌شود) و لذا فعالیت آن تحت نظارت دولت انگلیس است.»

 

وی اضافه کرد: «کمیته‌ای از مجلس بریتانیا نیز سه سال قبل از تشکیل این شبکه، موکدا به شبکه بی‌بی‌سی توصیه کرده بود که برای ایجاد تغییرات سیاسی در ایران به ایجاد سرویس فارسی اقدام کند.»

منبع : فارس

ارسال نظر