بی‌بی‌سی مدعی اعزام خبرنگار به ایران شد-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

بی‌بی‌سی مدعی اعزام خبرنگار به ایران شد

یکی از مدیران رسانه دولتی انگلیس، «بی‌بی‌سی»، مدعی شده این رسانه یک خبرنگار به ایران اعزام کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، «جوناتان مانرو»، رئیس بخش گردآوری اخبار در رسانه دولتی انگلیس، «بی‌‌بی‌سی» در توئیتر مدعی شده بخش انگلیسی این رسانه اقدام به اعزام خبرنگار به ایران کرده است.

این عضو بنگاه سخن‌پراکنی بی‌بی‌سی در توئیتی روز یکشنبه نوشته است: «امروز، بی‌بی‌سی‌ با "مارتین پیشنس" پوشش اخبار از داخل ایران را آغاز می‌کند. این یک دسترسی نادر در مقطعی کلیدی است. محدودیت‌هایی درباره جابجایی‌های این تیم وجود دارد، اما در خصوص آنچه آنها می‌گویند چنین محدودیتی نیست.»

 

یک تهیه‌کننده و یک فیلمبردار «مارتین پیشنس» را همراهی می‌کنند و او اولین گزارش خود را از داخل ایران برای بخش انگلیسی بی‌بی‌سی ارسال کرده است.

 

رسانه دولتی «بی‌بی‌سی» از جمله رسانه‌هایی است که از دیرباز به دشمنی با ملت ایران شهرت دارد. این رسانه در کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ در سرنگونی دولت «مصدق» نقش‌آفرینی کرد.

 

بخش فارسی این رسانه موسوم به «بی‌بی‌سی فارسی» که در آستانه دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ آغاز به کار کرد از رسانه‌های نقش‌آفرین در فتنه سال ۱۳۸۸ بود.

 

«حمید بعیدی‌نژاد»، سفیر ایران در لندن چندی پیش بی‌طرفی بی‌بی‌سی فارسی را زیر سوال برده بود. او اسفندماه سال گذشته در صفحه توئیتر خود نوشت: «بی‌بی‌سی فارسی نمیتواند یک شبکه خبری مستقل باشد، چون بودجه آن از بودجه عمومی کشور (تامین می‌شود) و لذا فعالیت آن تحت نظارت دولت انگلیس است.»

 

وی اضافه کرد: «کمیته‌ای از مجلس بریتانیا نیز سه سال قبل از تشکیل این شبکه، موکدا به شبکه بی‌بی‌سی توصیه کرده بود که برای ایجاد تغییرات سیاسی در ایران به ایجاد سرویس فارسی اقدام کند.»

منبع : فارس

ارسال نظر