رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

درخواست هند برای بازگشت به اجرای کامل برجام از طریق دیپلماسی

درخواست هند برای بازگشت به اجرای کامل برجام از طریق دیپلماسی نماینده هند در سازمان ملل ضمن تأکید بر اجرای کامل قطعنامه 2231 مرتبط با برجام از تمامی طرف‌ها خواست تا گفت‌وگو و دیپلماسی را برای بازگشت به اجرای کامل توافق هسته‌ای ایران در پیش بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «روچیرا کامبوج» نماینده هند در سازمان ملل در جلسه روز گذشته (دوشنبه) شورای امنیت درباره عدم اشاعه، خواستار اجرای کامل و مؤثر قطعنامه ۲۲۳۱ شد و تمامی طرف‌های مربوطه را به ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی برای حل فوری اختلافات و بازگشت به اجرای کامل برجام بازگردند.

 

برجام در تاریخ ۲۹ تیرماه ۱۳۹۴ در شورای امنیت سازمان ملل به رأی گذاشته شد و پس از تصویب به قطعنامه ۲۲۳۱ تبدیل گردید و در نتیجه تمامی 6 قطعنامه پیشین که علیه ایران صادر شده و منجر به تحریم‌های وسیع در رابطه با موضوع هسته‌ای علیه این کشور شده بود لغو گردید.

 

شبکه «ان دی تی وی» در این خصوص گزارش کرد، روچیرا کامبوج در جریان سخنرانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل تصریح کرد: «هند از اجرای کامل و مؤثر قطعنامه ۲۲۳۱ و برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) حمایت می‌کند. ما طرف‌های درگیر را به ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی به سوی حل و فصل زودهنگام اختلافات و بازگشت به اجرای کامل برجام ترغیب می‌کنیم».

 

سفیر هند در سازمان ملل تصریح کرد: «هند برای تلاش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای اجرای وظایف راستی‌آزمایی و نظارتی آژانس ارزش قائل است. ما گزارش‌های اخیر آژانس را که اخیراً در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز مورد بررسی قرار گرفت، مورد توجه قرار می‌دهیم».

 

کامبوج ادامه داد: « ما گفته‌ایم که راه رو به جلو، ایجاد پیشرفت در تعامل بین آژانس و ایران برای شفاف‌سازی و حل و فصل همه موضوعات پادمان باقی‌مانده است تا آژانس را قادر سازد تا تضمینی از ماهیت منحصراً صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران ارائه دهد».

 

شورای امنیت با تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل همچنین تأکید کرد که اجرای کامل برجام به ایجاد اعتماد در ماهیت منحصراً صلح آمیز برنامه هسته ای ایران کمک می‌کند و تأکید کرد که برجام برای ارتقا و تسهیل توسعه روابط و همکاری های اقتصادی و تجاری عادی با ایران مفید است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار