آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

مراجعه روزانه بیش از ۶ میلیون دانش آموز به شبکه شاد

میانگین حضور روزانه دانش آموزان مقطع ابتدایی به شبکه شاد بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار، متوسطه اول بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار و متوسطه دوم بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش آموز بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر بنا بر آمار ثبت شده در شبکه شاد در روزهای ۱۹ تا ۲۱ آذر که فرآیند آموزش مدارس در برخی از استان‌های کشور به دلیل آلودگی هوا به صورت غیر حضوری برگزار شد، به طور میانگین در هر روز بیش از شش میلیون و چهارصد هزار دانش آموز در شبکه شاد حضور داشته و آموزش خود را در این بستر دنبال کردند.

تعداد کاربران یکتا که در شبکه شاد فعالیت داشته‌اند بیش از ۹ میلیون نفر بوده و طبق آمار منتشر شده، میانگین حضور روزانه دانش آموزان مقطع ابتدایی بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار، متوسطه اول بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار و متوسطه دوم بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش آموز بوده است.

همچنین دانش آموزان و معلمان استان‌های خراسان رضوی، تهران، آذربایجان شرقی و خوزستان که مشمول مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوا بودند بیشترین حضور را در شبکه شاد داشتند که بیانگر فعال بودن مدارس و کلاس‌های درسی در زمان آموزش غیرحضوری است.

از سوی دیگر تعداد فایل‌های جا به جا شده نیز از ۲۰ میلیون در روز ۱۸ آذر که کلاس‌های درسی در بیشتر مناطق ایران به صورت حضوری برگزار می‌شد به بیش از ۴۰ میلیون فایل در روزهایی که مدارس به دلایل آلودگی هوا به صورت غیرحضوری برگزار شد، رسید و میانگین پیام‌های مبادله شده از ۱۸ میلیون به نزدیک ۳۰ میلیون پیام رسید که این آمار نیز نشانگر حضور فعال مدارس مختلف کشور در شبکه شاد است.

گفتنی است پیشتر وزیر آموزش و پرورش بیان کرده بود در هنگام آلودگی، بارش باران و مسائلی از این دست مدارس به صورت غیرحضوری و در شبکه شاد برگزار خواهد شد./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار