پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

مراجعه روزانه بیش از ۶ میلیون دانش آموز به شبکه شاد

میانگین حضور روزانه دانش آموزان مقطع ابتدایی به شبکه شاد بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار، متوسطه اول بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار و متوسطه دوم بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش آموز بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر بنا بر آمار ثبت شده در شبکه شاد در روزهای ۱۹ تا ۲۱ آذر که فرآیند آموزش مدارس در برخی از استان‌های کشور به دلیل آلودگی هوا به صورت غیر حضوری برگزار شد، به طور میانگین در هر روز بیش از شش میلیون و چهارصد هزار دانش آموز در شبکه شاد حضور داشته و آموزش خود را در این بستر دنبال کردند.

تعداد کاربران یکتا که در شبکه شاد فعالیت داشته‌اند بیش از ۹ میلیون نفر بوده و طبق آمار منتشر شده، میانگین حضور روزانه دانش آموزان مقطع ابتدایی بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار، متوسطه اول بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار و متوسطه دوم بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش آموز بوده است.

همچنین دانش آموزان و معلمان استان‌های خراسان رضوی، تهران، آذربایجان شرقی و خوزستان که مشمول مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوا بودند بیشترین حضور را در شبکه شاد داشتند که بیانگر فعال بودن مدارس و کلاس‌های درسی در زمان آموزش غیرحضوری است.

از سوی دیگر تعداد فایل‌های جا به جا شده نیز از ۲۰ میلیون در روز ۱۸ آذر که کلاس‌های درسی در بیشتر مناطق ایران به صورت حضوری برگزار می‌شد به بیش از ۴۰ میلیون فایل در روزهایی که مدارس به دلایل آلودگی هوا به صورت غیرحضوری برگزار شد، رسید و میانگین پیام‌های مبادله شده از ۱۸ میلیون به نزدیک ۳۰ میلیون پیام رسید که این آمار نیز نشانگر حضور فعال مدارس مختلف کشور در شبکه شاد است.

گفتنی است پیشتر وزیر آموزش و پرورش بیان کرده بود در هنگام آلودگی، بارش باران و مسائلی از این دست مدارس به صورت غیرحضوری و در شبکه شاد برگزار خواهد شد./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار