حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

پیام کتبی آیت‌الله رئیسی تسلیم پادشاه اردن شد

وزیر امور خارجه پیام کتبی آیت‌الله رئیسی را تسلیم پادشاه اردن کرد و عبدالله دوم هم در این دیدار خواستار آغاز فصل جدیدی از روابط دوجانبه و‌همکاری‌های منطقه‌ای بین دو‌ کشور شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در ادامه دیدارهای خود در حاشیه نشست بغداد ۲ در اردن، شامگاه سه‌شنبه ۲۹ آذرماه، با ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن دیدار و در خصوص تحولات منطقه و روابط دوجانبه گفتگو کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان، ضمن قدردانی از برگزاری موفق نشست بغداد ۲ توسط اردن، بر ضرورت توسعه همکاری‌های کشورهای منطقه جهت تقویت صلح، ثبات، امنیت و افزایش مراودات اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

 

امیرعبداللهیان با تشریح زمینه‌های همکاری مشترک سیاسی و اقتصادی فیمابین، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای گسترش روابط سیاسی و توسعه مراودات اقتصادی و تجاری با اردن اعلام کرد.

 

در این ملاقات که ولیعهد، نخست وزیر، وزیر امور خارجه و برخی از مسؤولان امنیتی اردن نیز حضور داشتند، پادشاه اردن با اشاره به نگاه توأم با احترام مردم اردن به ایرانیان، خواستار آغاز فصل جدیدی از روابط دوجانبه و‌همکاری‌های منطقه‌ای بین دو‌کشور شد و سرنوشت محتوم کشورهای مسلمان منطقه را در همکاری و مشارکت در ایجاد ثبات و‌امنیت متقابل دانست.

 

در این ملاقات، وزیر امور خارجه کشورمان پیام کتبی آیت‌الله رئیسی را تسلیم پادشاه اردن کرد. پادشاه اردن نیز از پیام صمیمانه آیت‌الله رئیسی تشکر کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار