بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

ستاد مدیریت بحران استان تهران در آماده‌باش کامل

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: همزمان با صدور هشدار زرد آلودگی هوا و آغاز فصل زمستان ستاد مدیریت بحران استان تهران آماده باش کامل خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، حامد یزدی مهر، بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از صدور هشدار زرد آلودگی هوا توسط سازمان هواشناسی استان تهران خبر داد و اظهار داشت: طبق اعلام هواشناسی از فردا پنجشنبه یکم دی ماه تا صبح جمعه دوم دی ماه شاهد کاهش کیفیت هوا تا حد ناسالم برای گروه‌های حساس خواهیم بود.

 

یزدی مهر در ادامه با اشاره به اینکه ستاد مدیریت بحران همواره به صورت آماده باش قرار دارد گفت: به همه شهروندان به ویژه سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و تنفسی، اکیداً توصیه می‌شود تردد‌های غیر ضرور خود را در سطح شهر کاهش داده و از ورزش در فضای باز بپرهیزند.

 

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با تاکید بر اینکه آلودگی‌های اخیر در پایتخت نیازمند اقدامات فوری از جمله جلوگیری از تردد وسایل نقلیه فرسوده در سطح شهر و یا محدوده طرح آلودگی هوا است افزود: طبق تحقیقات صورت گرفته وسایل نقلیه و سوخت موجود سهم به سزایی در تولید ذرات معلق دارند و از این میان سهم عمده آلودگی، مربوط به وسایل نقلیه فرسوده است که باید در این زمینه تمهیدات ویژه صورت بگیرد.

 

وی به تولید آلودگی توسط منابع ساکن مثل صنایع تبدیل انرژی و موارد خانگی و تجاری اشاره کرد و عنوان داشت: در خصوص بحران آلودگی هوا هر تصمیم کوتاه مدت و بلند مدتی برای بهبود شرایط، نیازمند تحلیل کارشناسی منابع تولید آلایندگی است.

 

یزدی مهر همچنین به آماده باش دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران برای ورود به فصل زمستان اشاره کرد و گفت: از تمام اعضای عضو ستاد مدیریت بحران می‌خواهیم به طور مستمر پای کار باشند و اقدامات لازم جهت ایمن سازی نقاط حادثه خیز در فصل سرما که پیش‌تر شناسایی شده اند را انجام دهند و به همین ترتیب آمادگی کامل جهت مقابله با حوادث غیر مترقبه و طبیعی را داشته باشند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار