کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است

امیرعبداللهیان: ایران از عادی شدن روابط با عربستان استقبال می‌کند

امیرعبداللهیان: ایران از عادی شدن روابط با عربستان استقبال می‌کند وزیر امور خارجه از گفت‌و‌گوی خود با همتای سعودی خود در حاشیه دومین دور کنفرانس بغداد خبر داد و گفت: هر زمان سعودی‌ها برای بازگشت به روابط عادی آمادگی داشته باشند ایران از آن استقبال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در پایان سفر خود به اردن و حضور در اجلاس بغداد 2 در جمع خبرنگاران، گفت: به همراه علی باقری و مورا در گفت‌وگو با جوزسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، فرصتی پیش آمد که در یک نشست دو ساعته یکبار دیگر مسائل مربوط به مذاکرات برای لغو تحریم‌ها رو مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در دو تا سه ماه گذشته طرف آمریکایی در اظهاراتی ریاکارانه، اقداماتی داشت که با حرف‌های آنها همخوانی نداشت. آمریکا مرتبا ترجیح خود برای گام نهایی بازگشت همه طرف‌ها به توافق در وین را اعلام اما در رسانه‌ها ریاکارانه رفتار می‌کردند.

امیرعبداللهیان افزود: در این جلسه درباره همه این مسائل صحبت شد و تاکید کردیم که اگر ادعای آمریکایی‌ها برای پیگیری دیپلماتیک درست باشد نمی‌توانند به شیوه ای دیگر در رسانه‌ها به دنبال امتیازگیری باشند.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: برداشت ما این است که طرف‌های مختلف در حال بازگشت به واقع بینی هستند و ما نیز اعلام کردیم چنانچه خطوط قرمز ما رعایت شود، آمادگی داریم گام‌های نهایی رسیدن به توافق را برداریم.

وی یادآور شد: در حاشیه نشست بغداد 2 فرصت وجود داشت و میان سران کشورها گفت وگوهایی انجام شد، از جمله گفت‌وگویی با وزیر امورخارجه عربستان در حاشیه برگزار شد و ما بر آمادگی خود برای ادامه روندی که در بغداد شروع شده است را اعلام کردیم.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران طرف قطع کننده مناسبات دیپلماتیک نبوده و این عربستان سعودی بود که چنین تصمیمی را گرفت و هر زمان که سعودی‌ها برای بازگشت روابط به حالت طبیعی آمادگی داشته باشند، ایران از آن استقبال خواهد کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار