سقوط بالگرد عربستان در راس تنوره ۱۴ کشته برجای گذاشت  وزیر خارجه اسرائیل: امنیت شمال بدون خلع سلاح حزب‌الله محقق نمی‌شود بازداشت چندین نماینده پارلمان عراق در پرونده فساد / مثنی السامرائی، رهبر ائتلاف عزم دستگیر شد + عکس و اسامی بازداشت شدگان کاتس: اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند ونس: مذاکرات با ایران موفقیت‌آمیز بوده است کشته‌های زلزله ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت سخنگوی وزارت خارجه: ایتالیا درباره نقش خود در جنگ علیه ایران، سفسطه می‌کند ادعای نتانیاهو: دولت بیروت با حضور ما در جنوب لبنان موافقت کرد عراقچی یکشنبه به عراق سفر می‌کند ادعای وال‌استریت‌ژورنال درباره حمله ایران به یک نفتکش زلزله سنگین در همسایگی ایران / زمین لرزه ۶ ریشتری منطقه هندوکش در افغانستان را لرزاند متن کامل توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اسرائیل منتشر شد + جزئیات خبر مهم سخنگوی دولت درباره تنگه هرمز؛ تهران و مسقط پای میز مذاکره می‌روند روسیه: نیروگاه هسته‌ای جدیدی در ایران احداث می‌کنیم اسموتریچ: اسرائیل باید به تنهایی علیه موشک‌های ایرانی اقدام کند ادعای الحدث درباره برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در دوحه

تکرار یاوه‌گویی‌های عربستان درباره نقش ایران در یمن

معاون وزیر دفاع عربستان سعودی در توئیتی با طرح ادعای تکراری مداخله ایران در امور یمن گفت ریاض برای پایان دادن به آن تلاش می‌کند!
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خالد بن سلمان، معاون وزیر دفاع عربستان سعودی، بار دیگر ادعا‌های مقامات این کشور علیه نقش ایران در یمن را تکرار کرد و در اظهاراتی مضحک گفت ریاض در پی یافتن راه حلی سیاسی برای بحران این کشور است.

 

او در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت: در دیدار با نماینده دبیر کل سازمان ملل در امور یمن بر تعهدمان به امنیت مردم یمن و ضرورت پایان دادن به مداخله ایران در یمن تاکید کردم! من همچنین بر حمایتمان از یک راه حل سیاسی و ضرورت اجرای توافقات امضاشده از جمله توافقنامه استکلهم از سوی حوثی‌ها (نیرو‌های انصارالله) تاکید کردم.

 

این اظهارات بی‌اساس در حالی مطرح می‌شود که مقامات یمنی و ایرانی بارها حضور و نقش ایران در یمن را تکذیب کرده‌اند و آن را اقدامی در جهت منحرف کردن اذهان عمومی از جنایات ریاض و همپیمانانش در یمن توصیف کرده‌اند.

 

عربستان سعودی از ششم فرودین ۱۳۹۴ برای بازگرداندن قدرت به عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن، و تضعیف جنبش مردمی انصارالله، حملات هوایی به مناطق مختلف این کشور را آغاز کرد. از آن زمان تاکنون هزاران نفر شهید و زخمی شده‌اند.

 

عربستان در این حملات متجاوزانه که بدون مجوز سازمان ملل انجام می‌شود، غیرنظامیان، بیمارستان‌های تحت پوشش سازمان پزشکان بدون مرز و زیرساخت‌های یمن را هدف قرار داده و از تسلیحات ممنوعه از جمله بمب‌های خوشه‌ای استفاده کرده است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار