ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید

رای الیوم:نتایج نشست بغداد ۲ افزایش نفوذ سیاسی ایران را نمایان کرد

روزنامه رای الیوم با اشاره به نشست اخیر بغداد ۲ که سه شنبه در امان پایتخت اردن با حضور شماری از سران عربی و خارجی برگزار شد، نتایج به دست آمده از آن را نمایانگر "افزایش نفوذ سیاسی و نظامی ایران" دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 22
کد خبر: ۱۶۴۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر بسیاری از سران عرب همچون عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر به همراه ایمانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و ملک عبدالله دوم پادشاه اردن و محمد عیاش السودانی نخست وزیر عراق و شماری از وزیران خارجه عرب در این اجلاس مشارکت داشتند.

رای الیوم هدف اصلی و غیرعلنی اجلاس بغداد ۲ را «دور کردن ایران از عراق و کاهش نفوذ سیاسی و نظامی ایران در این کشور» دانسته اما تاکید کرد که نتایج کاملا برعکس و متفاوتی به همراه داشته است.

این روزنامه فرامنطقه ای چاپ لندن با اشاره به دیدارهای انجام گرفته در حاشیه کنفرانس توسط آقای حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان با همتایان خود وزیران خارجه شرکت کننده از ایشان به عنوان «ستاره واقعی» اجلاس یاد کرد.

رای الیوم همچنین از دو دیدار جداگانه وزیر خارجه کشورمان با همتای سعودی اش شاهزاده "فیصل بن فرحان آل سعود" و "ژوزف بورل" وزیر خارجه اتحادیه اروپا به عنوان "دو دیدار اصلی و اساسی" در میان تمامی دیدارهای انجام گرفته میان شرکت کنندگان در اجلاس نام برد که به گفته این روزنامه «نگاه همگان را در حاشیه اجلاس معطوف خود کرد.»

سرمقاله مزبور در پایان تاکید کرد : این اجلاس افق های همکاری میان ایران از یک سو و کشورهای شرکت کننده در آن را به ویژه عربستان را از سوی دیگر در آینده را فراهم آورد.

امیرعبداللهیان در این سفر ضمن شرکت در اجلاس ۲ دیدارهای دوجانبه‌ای نیز با سران برخی کشورهای شرکت کننده از جمله ملک عبدالله پادشاه اردن و وزیر امورخارجه عمان داشت./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار