عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

نماینده روس: غرب بالاخره زلنسکی را مجبور به مذاکره با مسکو می‌کند

نماینده روس: غرب بالاخره زلنسکی را مجبور به مذاکره با مسکو می‌کند نماینده پارلمان روسیه می‌گوید دیر یا زود، سیاستمداران غربی زلنسکی را مجبور به مذاکره با روسیه خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک قانونگذار ارشد پارلمان روسیه اعلام کرد که دیر یا زود، سیاستمداران اروپایی و آمریکایی که نگران خطرات درگیری گسترده با روسیه هستند، «ولادیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین را مجبور خواهند کرد تا با واقعیت روبرو شود و پای میز مذاکره با روسیه بنشیند.

 

«گریگوری کاراسین»، رئیس کمیته بین‌المللی مجلس اعلای فدراسیون روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی روسیا-24 گفت: «احساس نگرانی عمیق در اروپا و ایالات متحده به واقعیت تبدیل شده است. ما باید این را در نظر بگیریم و امیدوار باشیم که دیر یا زود سیاستمداران مسئول بالاخره بیدار شوند و بگویند: بیایید امکانات زلنسکی را به طور کلی محدود کنیم و او را مجبور کنیم پای میز مذاکره بنشیند و با واقعیت روبه‌رو شود.»

 

به گفته کاراسین، معدود سیاستمداران آمریکایی هوشیار، نگران خطر رویارویی گسترده با روسیه هستند و این نگرانی ها در زندگی سیاسی آمریکایی ها شروع به غلبه کرده است. او گفت: «به همین دلیل است که آنها محدودیت‌های خاصی را برای انواع سلاح‌ها (که باید به اوکراین عرضه شود) تعیین می‌کنند.» این نماینده مجلس اعلای روسیه افزود که چنین نگرانی‌هایی در کشورهای اروپایی هم احساس می‌شود و آن ها احساس می کنند که به «خط مقدم» نزدیک شده اند و ممکن است مستقیماً در معرض خطر اقدام نظامی قرار گیرند.

 

کاراسین تاکید کرد: «غربی ها به خوبی درک می کنند که سیاست گذاران فعلی کیف بی پروا و غیرمنطقی هستند.»/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار