یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آمریکا یخ زد؛‌ ۲۸ کشته تاکنون

آمریکا یخ زد؛‌ ۲۸ کشته تاکنون به دنبال طوفان زمستانی در سرتاسر آمریکا دست کم 28 نفر کشته شده و به دلیل قطع برق و گرفتار شدن ساکنان در خانه‌ها احتمالا شمار تلفات بالاتر خواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، زمستان تاریخی در ایالات متحده میلیونها نفر را در سرتاسر این کشور را دچار یخ زدگی و سرمای وحشتناک کرده است به گونه‌ای که تا کنون 28 نفر کشته شده و گفته می‌شود به خاطر گیر افتادن بسیاری از منازل مسکونی زیر برف و قطع برق، شمار تلفات بالاتر خواهد رفت. 

 

شبکه ای بی سی نیوز گزارش داد، وسعت و دامنه این طوفان زمستانی تقریبا بی سابقه است و از دریاچه بزرگ نزدیک مرز کانادا تا «ریو گرانده» در مرز مکزیک امتداد دارد. 

 

این گزارش افزود: بیش از 60 درصد کل مردم آمریکا تحت تاثیر این طوفان هستند و هشدار و توصیه‌های آب و هوایی طوفانی دریافت کرده‌اند. سازمان هواشناسی آمریکا گفته، میزان سرمای هوا از کوههای راکی تا کوههای آپالاچیانز به شدت پایین‌تر از دمای نرمال هر ساله بوده است.

 

بسیاری از سفرهای کریسمس به خاطر بدی آب و هوا و فشار هوا که به خاطر طوفان به شدت کاهش یافته است لغو شده و تا ساعت 2 بعد از ظهر روز یک شنبه 1707 پرواز داخلی و خارجی زمین گیر شده است. 

 

این درحالیست که پیش بینی شده است بارش برف در برخی مناطق تا صبح دوشنبه به وقت محلی ادامه خواهد داشت. 

 

سازمان هواشناسی آمریکا اعلام کرد که در حوالی فرودگاه بین المللی بوفالو نیاگارا در ایالت نیویورک تا ساعت 7 صبح روز یک شنبه حدود 109 سانتیمتر برف باریده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار