مخالفت روسیه با تعیین سقف برای قیمت نفت و گاز-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

مخالفت روسیه با تعیین سقف برای قیمت نفت و گاز

سخنگوی کرملین اعلام کرد مسکو با از بین بردن سیستم قیمت گذاری بازار نفت و گاز موافقت نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف ، سخنگوی کرملین با اشاره به اینکه مسکو با از بین بردن سیستم قیمت گذاری بازار نفت و گاز موافقت نخواهد کرد، گفت از نظر روسیه، تعیین سقف برای قیمت نفت و گاز قابل قبول نیست.

 

وی در گفتگوی خبری گفت هیچ سقفی برای قیمت نفت و گاز نخواهیم پذیرفت و به رغم اینکه قیمت آن‌ها بسیار بالاست؛ اما تعیین سقف برای قیمت نفت و گاز به منزله مداخله در روند تعیین قیمت در بازار محسوب می‌شود. اگر اکنون با تعیین سقف کنونی موافقت کنیم، در آینده باید با سقفی موافقت کنیم که برای منافع روسیه زیان آور است.

 

پیشتر، کادری سیمسون، کمیسر انرژی اروپا گفت جایگزینی کل گاز روسیه با منابع جایگزین برای اروپا امکان‌پذیر نیست.

 

ائتلافی از کشور‌ها به سرکردگی آمریکا و اروپا با اعمال سقف قیمتی قابل تنظیم ۶۰ دلاری برای نفت روسیه به دنبال کاهش درآمد روسیه از صادرات انرژی هستند. اروپا پس از آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین در ۲۴ فوریه، از روسیه به عنوان تامین کننده انرژی دور شد.

 

پروژه‌های اتصال این قاره به منابع جدید انرژی شامل روی آوردن به آمریکا به عنوان تامین کننده سوخت و برنامه‌های اسلوونی برای ساخت خط لوله به مجارستان برای گاز الجزایر است. با این حال، مجارستان هنوز حدود ۸۵ درصد گاز خود را از روسیه دریافت می‌کند.

 

همچنین کشور‌های اتحادیه اروپا اخیرا بر سر سقف قیمت پویای گاز معادل ۱۸۰ یورو در هر مگاوات ساعت توافق کردند. شورای اتحادیه اروپا که ریاست آن را کشور چک بر عهده دارد، اعلام کرد اگر قیمت جهانی گاز از ۱۸۰ یورو در هر مگاوات ساعت فراتر رفت، این سقف قیمت اجرایی خواهد شد.

 

در صورت افزایش قیمت جهانی گاز، از این سازوکار جدید استفاده خواهد شد؛ به گونه‌ای که اگر این افزایش برای سه روز متوالی ادامه داشته باشد، این توافقنامه تنها برای مدت دو هفته اجرا می‌شود و این بدان معنی است که ممکن است توافق صورت گرفته به هیچ وجه استفاده نشود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار