توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

روسیه: پایان جنگ طبق خواست کی‌یف نخواهد بود

روسیه: پایان جنگ طبق خواست کی‌یف نخواهد بود معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه پایان جنگ در اوکراین ممکن است اما توافق صلح بر مبنای خواسته‌ها و شروط کی‌یف نخواهد بود، تأکید کرد، پایان بحران منوط به «آمادگی کی‌یف و عروسک‌گردانان غربی» آن است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با اعلام آمادگی روسیه برای بازگشت به مذاکرات صلح با اوکراین، مسکو بر لزوم اجرایی‌شدن شروط خود تاکید دارد.

 

«میخائیل گالوزین» معاون وزیر خارجه روسیه امروز (دوشنبه) گفت مسکو گزینه راهکار سیاسی در اوکراین را رد نمی‌کند اما تحت پیش‌شرط‌های کی‌یف پای میز مذاکره نمی‌نشیند.

 

گالوزین در مصاحبه با خبرگزاری «تاس» توضیح داد: «عدم کفایت تصمیم‌ها و اقدامات رژیم کنونی کی‌یف آشکار است، رژیمی که سیاستمداران آن مشهور به بی‌ملاحظگی و ناتوانی در مذاکره و روس‌هراسی وقیحانه هستند».

 

وی ادامه داد: «با اینکه روسیه گزینه مذاکرات و راهکار سیاسی برای درگیری را رد نمی‌کند ما با پیش‌شرط‌های مسئولان کی‌یف، گفت‌وگو نمی‌کنیم. اکنون همه‌چیز برای رسیدن به راهکار سیاسی و دیپلماتیک واقعی برای بحران، به‌صورت ویژه به آمادگی کی‌یف و عروسک‌گردانان غربی آن بستگی دارد».

 

این مقام روس در واکنش به طرح صلح پیشنهادی «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین که گفته بود «اگر اجرایی شود، برای آتش‌بس واقعی با روسیه آماده خواهم بود» نیز تاکید کرد چنین طرحی کاملا غیرقابل قبول است.

 

به نوشته تاس، گالوزین همچنین افزود: «این پیشنهاد، بی‌معنی است. همچنین معلوم نیست که تمام این شعارها و خواسته‌ها را چگونه می‌توان در کنار قانون زلنسکی که در سی‌ام سپتامبر درباره ممنوعیت مذاکره با پوتین امضا شد، قرار دهیم».

 

پیش از این نیز «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه پیش از رفتن به میز مذاکره اهداف عملیات نظامی روسیه در اوکراین باید محقق شود، گفته بود رژیم کی‌یف را تا حد چشمگیری خلع سلاح کرده‌اند/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار