بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

درخواست‌ مکرر اروپایی‌ها برای واردات بیشتر گاز از روسیه

درخواست‌ مکرر اروپایی‌ها برای واردات بیشتر گاز از روسیه معاون نخست وزیر روسیه با اشاره به آمادگی مسکو برای از سرگیری انتقال گاز به اروپا از طریق خط لوله « یامال» گفت: تقاضا برای گاز ما وجود دارد و ما همچنان به اروپا به عنوان بازار بالقوه برای تولیداتمان نگاه می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 26
کد خبر: ۱۶۵۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، الکساندر نوآک، معاون نخست وزیر روسیه به خبرگزاری تاس گفت، مسکو آماده از سرگیری انتقال گاز به اروپا از طریق خط لوله « یامال» است.

 

نوآک توضیح داد: «بازار اروپا همچنان مناسب است زیرا کمبود گاز در این بازار ادامه دارد و ما توانایی کامل برای ازسرگیری عرضه را داریم. برای مثال، خط لوله یامال- اروپا که به دلیل انگیزه های سیاسی بسته شده، بلااستفاده مانده است.»

 

درگیری نظامی روسیه و اوکراین، در مورد وابستگی شدید اروپا به گاز وارداتی از روسیه بن بست ایجاد کرده است و اتحادیه اروپا تلاش می کند تا با قطع این وابستگی، جریانی از گاز ارزان پیدا کند.

 

جریان گاز خط لوله یامال-اروپا معمولا به سمت غرب بود، اما بیشتر این جریان از دسامبر 2021 معکوس شد زیرا لهستان دیگر گاز روسیه برای ذخیره در آلمان را نمی خرد.

 

ورشو در ماه می پس از رد درخواست مسکو برای پرداخت به روبل، توافق با روسیه را فسخ کرد. گازپروم نیز با قطع عرضه گاز واکنش نشان داد.

 

با این حال، نواک اشاره کرد، مسکو به طور مرتب درخواست هایی را از مصرف کنندگان اروپایی برای افزایش عرضه گاز دریافت می کند.

 

این مقام روسی گفت: «امروز، ما می توانیم با قطعیت بگوییم که تقاضا برای گاز ما وجود دارد... از اینرو ما همچنان به اروپا به عنوان بازار بالقوه برای تولیداتمان نگاه می کنیم. روشن است که کارزار گسترده ای علیه ما آغاز شده بود که با خرابکاری علیه خط لوله نورد استریم به پایان رسید.»

 

معاون نخست وزیر روسیه در این مصاحبه همچنین گفت، خط لوله «ترک استریم» که از طریق دریای سیاه از روسیه به ترکیه متصل می شود با «تمام ظرفیت» فعالیت می کند و 42 میلیون مترمعکب گاز در روز ارسال می کند.

 

وی افزود: «در حال حاضر، بحث و گفت و گوها در مورد اجرای ارسال بیشتر گاز از طریق ترکیه پس از ایجاد یک قطب گازی در این کشور در حال انجام است. ما فعالانه با کشورهایی که در این پروژه شرکت خواهند کرد و همچنین مشتریانی که گاز ار روسیه بخرند، همکاری می کنیم.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار