برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

آخرین تغییرات طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس آخرین تغییرات طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی  درباره آخرین روند بررسی طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در مجلس، اظهار کرد: بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در دستور کار جلسه اخیر کمیسیون قرار داشت که با مصوبه اعضا، اصلاحاتی در این طرح صورت گرفت.

 

وی یادآور شد:کلیات طرح مذکور در جلسه علنی رد شده بود که با استفاده از ظرفیت ماده 130 آیین‌نامه داخلی مجلس و بنا به درخواست 50 نماینده، طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس، مجدد به کمیسیون شوراها ارجاع داده شده بود.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس درباره تغییرات طرح اصلاح مفادی از طرح انتخابات مجلس ، گفت: در این جلسه برخی پیشنهادات تصویب شد که بیشتر ویرایشی و اصلاح ادبیات قانون‌نویسی بود.

 

جوکار اظهار کرد: همچنین با مصوبه اعضای کمسیون، مقرر شد استانداران، فرمانداران، شهرداران و بخشدارانی که می‌خواهند در حوزه انتخابیه‌ای که مسئول هستند، برای انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کاندیداتوری کنند، 6 ماه پیش از ثبت‌نام اولیه از سمت خود استعفا دهند. همچنین اگر شخصی در پیش‌ثبت‌نام، نام‌نویسی نکند نمی‌تواند در ثبت‌نام اصلی اعلام کاندیداتوری کند.

 

وی بیان کرد:‌ یکی از مواردی که با مصوبه اعضا کمیسیون از طرح مذکور حذف شد، موضوع علی البدل بود که برای نمایندگان در نظر گرفته شده بود. با این شیوه انتخابات میان دوره‌ای مجلس حذف می‌شد، اما با موافقت اعضا طبق روال گذشته مجددا انتخابات میان دوره‌ای بر قرار خواهد شد.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به مهمترین مصوبه اعضای کمیسیون شوراها گفت: در این جلسه با موافقت اعضا انتخابات تناسبی از طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس حذف شد و قرار شد که این موضوع به صورت طرحی مجزا در کمیسیون مطرح و ارزیابی شود.

 

نماینده مردم یزد در مجلس گفت: طرح مذکور با اعمال اصلاحات جدید به هیات رئیسه مجلس تقدیم شد تا در نوبت رسیدگی در جلسه علنی قرار گیرد.

 

کلیات طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس در جلسه علنی رد شده بود که با استناد به ماده 130 آیین نامه داخلی مجلس و بنا به درخواست 112 نماینده، این طرح مجدد به کمیسیون شوراها و امور داخلی ارجاع داده شده بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار