پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان و همتای آذربایجانی

گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان و همتای آذربایجانی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان صبح امروز تلفنی گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان و جیحون بایراموف وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان صبح امروز (شنبه) دهم دی ماه در گفت‌وگویی تلفنی درباره آخرین تحولات مناسبات دوجانبه به رایزنی و تبادل نظر پرداختند.

 

وزرای خارجه دو کشور اواخر آذر ماه نیز تلفنی گفت‌وگو کرده بودند. امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای آذربایجانی ضمن ابراز نارضایتی از اظهارات غیرواقع بینانه مقامات آذربایجان گفت: طرح این موضوعات در رسانه‌ها نه تنها کمکی به حل مسئله نمی‌کند، بلکه زمینه را برای سوءاستفاده دشمنان فراهم می‌کند.

 

امیرعبداللهیان همچنین از همتای آذری خود برای شرکت در نشست ابتکاری جمهوری اسلامی ایران موسوم به ۳+۳ در تهران بعنوان چارچوبی برای حل و فصل مسائل منطقه از طریق راهکار دیپلماسی دعوت کرد. 

 

جیحون بایراموف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان نیز در این گفت‌و‌گوی تلفنی، با اشاره به دیدار اخیر رؤسای جمهور دو کشور در آستانه، گفت‌و‌گوها و تماس‌های بین مقامات ایران و آذربایجان را مثبت ارزیابی و بر آمادگی جمهوری آذربایجان برای تقویت روابط و رفع سوءتفاهم‌ها تأکید کرد.

 

 امیرعبداللهیان و بایراموف هشتم آبان ماه نیز تلفنی گفت‌وگو و درباره برخی موضوعات دوجانبه و نیز مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.

 

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان همچنین در حاشیه هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک دیدار و در خصوص مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه قفقاز به رایزنی پرداختند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار