اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است

دستگیری ۱۳ نفر از عوامل ایجاد ناآرامی در بهشت‌زهرا(س)

سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای از دستگیری ۱۳ نفر از لیدرهای ناآرامی‌های اخیر در بهشت زهرا(س) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر در اطلاعیه سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ که مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت منتشر کرده، آمده است، با شروع اغتشاشات در کشور، رسانه‌های معاند و دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی، به طرق مختلف بارها و بارها با شایعه پراکنی و دروغ پردازی و موج‌سواری در فضای مجازی و القاء حس ناامنی در جامعه سعی در ملتهب ساختن و تشویش اذهان عمومی و تحریک جوانان و نوجوانان جهت حضور میدانی در آشوب های شهری را داشته که البته هربار این نقشه‌های شوم دشمن با بصیرت و درایت مردم همیشه آگاه و بصیر ایران عزیز و البته اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در مجموعه‌های امنیتی و انتظامی کشور، بی‌اثر و خنثی شده است.

با ناامید شدن گروهک های ضد انقلاب و عناصر داخلی و خارجی آنها از اهدافشان در اغتشاشات اخیر، رسانه‌های معاند و وابسته به این گروهک‌ها، هرازچندگاهی به بهانه‌های مختلف اقدام به انتشار فراخوان‌هایی در سطح فضای مجازی برای ایجاد فتنه‌های جدید و به اصطلاح خودشان به منظور جلوگیری از خاموش شدن کامل آتش اغتشاشات در بستر شبکه‌های اجتماعی کرده که در همین راستا اواخر هفته گذشته نیز عده‌ای فریب خورده با تحریک همین شبکه‌های معاند، فراخوان‌هایی را به بهانه حضور در مراسم چهلم یکی از کشته شدگان اغتشاشات اخیر در بهشت زهرای تهران صادر که با سوء استفاده و موج سواری شبکه های ماهواره ای همراه شد و تعدادی آشوب‌طلب با متاثر شدن از همین فضای مسموم رسانه‌ای سعی در ایجاد بلوا و آشوب و ناامنی و همراه کردن افراد حاضر در مراسم را داشتند که با هوشیاری و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج)در مرکز عملیات سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران 13 تن از ین افراد شناسایی و طی چند عملیات غافلگیرانه دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

برخی از عناصر دستگیر شده در این فراخوان ضمن تحریک مردم به تجمعات غیر قانونی و اقدامات هنجارشکنانه افرادی بودند که با تهیه بنزین و مواد آتش‌زا سعی در تخریب و آتش زدن سازمان یافته اموال و اماکن عمومی و دولتی و تعرض به جان و مال مردم را داشتند. سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با کسانی که قصد ایجاد مزاحمت و برهم زدن نظم عمومی برای مردم و شهروندان را داشته باشند به شدت و برابر قانون برخورد خواهد کرد./تسنیم

ارسال نظر