زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود

تمدید اعتصاب پزشکان فرانسه در بحبوحه شیوع کرونا و آنفلوانزا

پزشکان فرانسوی اعتصاب خود را یک هفته دیگر تمدید کردند و افزایش دستمزدها و شرایط کاری بهتر را خواستار شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، پزشکان فرانسوی روز دوشنبه اعتصاب خود را برای یک هفته دیگر تمدید کردند و خواستار افزایش دستمزدها و شرایط کاری بهتر شدند.

 

به گزارش خبرگزاری «یونایتدپرس» برخی از پزشکان عمومی این کشور یک هفته است که اعتصاب کرده‌اند. آنها قرار بود روز دوشنبه به سرکار بازگردند، اما اکنون اعتصاب خود را تا تمدید کرده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، پزشکان فرانسه به دنبال افزایش حقوق و بهبود شرایط کاری، به ویژه توانایی استخدام منشی و جذب متخصصان بهداشت در محله‌هایی هستند که در آن کمبود پزشک وجود دارد.

 

به گفته گروهی از پزشکان فرانسه موسوم به «پزشکان برای فردا» یک راهپیمایی اعتراضی به سوی ساختمان وزارت بهداشت در مرکز شهر «پاریس» پایتخت فرانسه برای پنجشنبه برنامه ریزی شده است.

 

«فرانسوا براون» وزیر بهداشت فرانسه از این مسئله انتقاد کرده و گفته است که این اعتصاب در حالی که کشور با تهدید سه ‌گانه ناشی از آنفولوانزای فصلی، کرونا و عفونت تنفسی مواجه است، مناسب نیست.

 

براون گفت: «دوره بدی است، ما یک هفته است که با خطرات زندگی می‌کنیم.»

 

وی در روزهای گذشته گفته بود که کل نظام بهداشتی فرانسه به دلیل این اعتصاب تحت فشار زیادی قرار گرفته است.

 

این در حالی است که پزشکان فرانسوی از شلوغی بیمارستان‌ها در میانه همه‌گیری آنفلوانزا، کرونا و برونشیولیت در این کشور شکایت دارند. «فلورنس لاپیکا» پزشک عمومی گفت:« همه‌گیری وجود دارد اما بیماران مزمن هم هستند. امروز دیگر توانایی مدیریت بیماران خود را نداریم چه نوزاد باشند چه سالمند.»

 

در تابستان هم اعتصاب کارکنان بخش پزشکی در سراسر فرانسه با درخواست دستمزد بالاتر و کارکنان بیشتر و در مخالف با سیاست‌های بهداشت و سلامت مقامات برگزار شد. 

 

اتحادیه‌های صنفی پیش‌تر هشدار دادند که فرانسه با بحران در حوزه بهداشت و درمان مواجه است و کارکنان مراقبت‌های بهداشتی در بیمارستان‌های عمومی و موسسات پزشکی و اجتماعی در سه سال گذشته تلاش کرده‌اند تا توجهات را به این وضعیت جلب کنند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار