روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

ناتو: روسیه هیچ نشانه‌ای از تسلیم شدن نشان نمی‌دهد

دبیرکل ناتو روز یکشنبه گفت، کشورهای غربی باید برای حمایت بلندمدت از اوکراین آماده باشند زیرا روسیه هیچ نشانه‌ای از تسلیم شدن نشان نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 01
کد خبر: ۱۶۶۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر «ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو به شبکه خبری «بی‌بی‌سی» گفت که حمایت نظامی بقای اوکراین را به عنوان یک کشور مستقل تضمین د و روسیه را وادار می‌کند که برای پایان جنگ مذاکره کند.

استولتنبرگ گفت: «برنامه بسیج نیرو در روسیه در ماه سپتامبر نشان داد که مسکو در حال حاضر تمایلی برای پایان دادن به جنگ با اوکراین ندارد.»

علی‌رغم هشدارهای مکرر روسیه به کشورهای غربی درباره ارسال تسلیحات به اوکراین و طولانی‌کردن جنگ و درد و رنج مردم این کشور، پاریس اما هنوز بر حمایت نظامی از کی‌یف تاکید کرد.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز شنبه در سخنرانی سال نوی میلادی وعده داد که کشورش تا زمان پیروز شدن اوکراین در جنگ با روسیه، به حمایت از آن ادامه خواهد داد.

این در حالی است که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در پیام سال نوی خود گفت مسکو به غرب اجازه نخواهد داد که از مردم اوکراین برای تجزیه و تضعیف روسیه استفاده کند.

پوتین روز شنبه اظهار داشت کشورش هرگز تسلیم تلاش‌های غرب برای استفاده از اوکراین به عنوان ابزار نابودی روسیه نخواهد شد. وی گفت روسیه در اوکراین می‌جنگد تا از سرزمین مادری خود محافظت و استقلال واقعی مردم را تامین کند. او در پیام خود اظهار داشت روسیه در طرف درست قرار دارد و از مردم خود در قلمروی تاریخی‌اش حفاظت می‌کند.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین گفت سال گذشته، سال رویدادهای مهم بود که پایه و اساس آینده و استقلال روسیه را پی‌ریزی کرد. پوتین یادآور شد که «نخبگان غربی سال‌ها به همه درباره اهداف صلح‌آمیز خود اطمینان می‌دادند از جمله در دونباس اما در واقع از نئونازی‌ها حمایت کردند»./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار