جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

الحشد الشعبی: ترامپ به عنوان مجری ترور شهید سلیمانی به زباله‌دان تاریخ می‌پیوندد

الحشد الشعبی: ترامپ به عنوان مجری ترور شهید سلیمانی به زباله‌دان تاریخ می‌پیوندد رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق با اشاره به اشتباه محاسباتی دشمنان در ترور شهید سلیمانی، تأکید کرد که تشییع میلیونی این شهید، از جایگاه والای وی در قلبهای مردم حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، فالح الفیاض رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق شامگاه دوشنبه در سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، تأکید کرد که دشمنان در قضیه ترور شهید، شکست خوردند؛ زیرا فکر می‌کردند که با قتل و از میان برداشتن انسانها، اراده ملتها را در هم خواهند شکست.

 

شبکه خبری المیادین به نقل از الفیاض گزارش داد، میلیونها نفری که حاج قاسم را تشییع کردند، نشان دادند که این شخص، جایگاه والایی در قلب مردم دارد. هر چند این جنایت از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا طراحی شد، ولی طولی نمی‌کشد که او نیز به زباله‌دان تاریخ خواهد پیوست.

 

وی در بخش دیگر سخنان خود به سازمان الحشد پرداخت و گفت: الحشد کشور را از بلایا نجات داد. الحشد به جانفشانی و حفظ قانون اساسی شهره است. ما باید نقشه راه آینده را برای این سازمان ترسیم کنیم. ما یک قدرت نظامی هستیم.  الحشد الشعبی با صلابت و استواری که دارد، پاسخی به ترور سلیمانی و المهندس است.

 

الفیاض با بیان اینکه الحشد، در فعالیتهای سیاسی شرکت نخواهد داشت، خاطر نشان کرد: الحشد از همه اقشار ملت عراق دفاع کرد؛ در ست بر خلاف چیزی که تبلیغ می‌کنند. الحشد متعلق به همه مردم است.

 

شهید سلیمانی و المهندس در دی ماه ۱۳۹۸ به دستور آمریکا در فرودگاه بغداد ترور شدند؛ جنایتی که پس از ان، باعث شد پارلمان عراق به اخراج آمریکاییها رأی دهد، ولی با کارشکنیهای دولت قبل عراق، این مسئله به صورت کامل انجام نشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار