گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بیش از ۳۲ هزار آتش سوزی در عراق طی سال ۲۰۲۲

منابع عراقی با اشاره به آمار آتش سوزی در عراق طی سال گذشته میلادی از وقوع ۴۵ مورد آتش سوزی در آغاز سال جدید هم خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، اداره دفاع مدنی عراق اعلام کرد که در بغداد و سایر استان‌های عراق در شب سال نوی میلادی، 45 آتش سوزی رخ داد که دلیل 20 مورد از آن آتش بازی جشن سال نو بود.

 

«جودت عبدالرحمن»، مدیر رسانه‌ای دفاع مدنی عراق اعلام کرد که مدیر کل دفاع مدنی دستور داده بود مراکز دفاع مدنی آماده مهار هرگونه آتش سوزی شوند.

 

وی اشاره کرد که نیروهای آتش نشانی در شب سال نو در تقاطع ها و مناطق نزدیک به گردشگاه‌ها و مراکز تجاری مستقر بودند.

 

پیش از این وزارت بهداشت عراق اعلام کرده بود که 150 تن در آتش‌بازی و شلیک هوایی در جشن‌های آغاز سال نو در بغداد مصدوم شدند.

 

اداره دفاع مدنی عراق در بیانیه ای اعلام کرد: تعداد 32 هزار و 477 حادثه آتش سوزی در سال 2022 در استان های عراق به استثنای اقلیم کردستان به ثبت رسیده است که این آمار شامل حوادث آتش سوزی در داخل ساختمان‌های دولتی و تجاری، کارخانه‌ها، انبارها، منازل مسکونی و زمین های کشاورزی است. طبق آمار استان بغداد دارای بیشترین حادثه و استان کرکوک با 906 حادثه در پایین ترین رتبه این آمار قرار دارد.

 

در این بیانیه آمده است: از مهم ترین علل این آتش سوزی‌ها، خرابی در اتصالات شبکه برق که بر اثر آن 13 هزار و 297 حادثه در اثر نوسانات جریان برق سراسری و تارهای عنکبوت ژنراتورهای خانگی است که 47 درصد از این حوادث را تشکیل می‌دهد.

 

سازمان دفاع مدنی عراق اعلام کرد: خرابکاری کودکان موجب بروز 5 هزار و 589 حادثه، سهل انگاری باعث 2 هزار و 126 مورد، انداختن ته سیگار هزار و 362 مورد، آتش سوزی عمدی هزار و 280 مورد، آتش سوزی ناشی از جرقه خارجی 878 مورد، آتش سوزی ناشی از نشت گاز 774 حادثه و نشتی سوخت 222 مورد بوده است. همچنین حوادث آتش سوزی ناشی از درگیری های طایفه‌ای 120 مورد، تصادفات 116 مورد، حوادث خودسوزی 25 مورد، و آتش سوزی ناشی از انفجار 18 مورد بوده است. سایر علل نیز توسط مدیریت شهری از طریق شواهد پزشکی قانونی برای بررسی علل تصادفات ثبت شده است.

 

در این بیانیه آمده است: تلاش اداره دفاع مدنی عراق، نشر اطلاعیه‌های پیشگیرانه و گسترش فرهنگ محافظت از خود در بین شهروندان است تا آمار تصادفات کاهش یافته و از تلفات و صدمات انسانی جلوگیری شود و موجب کاهش خسارات مادی و هدر رفتن منابع این سازمان شود./ تسنیم

ارسال نظر