نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نفت سوریه همچنان توسط اشغالگران آمریکایی به غارت می‌رود

نفت سوریه همچنان توسط اشغالگران آمریکایی به غارت می‌رود نیروهای اشغالگر آمریکایی مستقر در شمال سوریه در ادامه سرقت نفت این کشور، ۶۰ کامیون و تانکر حاوی گندم و نفت سوریه را به شمال عراق منتقل کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 05
کد خبر: ۱۶۷۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای آمریکایی به سرقت ثروت سوریه ادامه می دهند و خبرگزاری سانا اعلام کرد که نیروهای آمریکایی بالغ بر 60 کامیون و تانکر گندم و نفت سوریه را به غارت بردند.

 

به گزارش المیادین، نیروهای آمریکایی، امروز پنجشنبه 60 کامیون و تانکر حاوی گندم و نفت سوریه را غارت و آن را به پایگاه‌های خود در شمال عراق منتقل کردند.

 

منابع محلی از حومه « الیعربیه» در استان «الحسکه» به خبرگزاری رسمی سوریه(سانا) اعلام کردند: نیروهای آمریکایی کاروانی متشکل از 36 تانکر مملو از نفت سرقتی سوریه را امروز پنج شنبه از طریق گذرگاه غیرقانونی «المحمودیه» در حومه شرقی الحسکه به پایگاه‌های آمریکا در شمال عراق منتقل کردند.

 

این منابع افزودند: کاروان دیگری متشکل از 24 کامیون و تانکر حامل نفت و گندم با همراهی خودروهای نظامی آمریکایی از منطقه الجزیره سوریه به سرقت رفت و از طریق گذرگاه غیرقانونی «الولید» از این کشور خارج شد.

 

گفتنی است، وزارت امور خارجه سوریه در اواسط ماه گذشته ارزش خسارات مستقیم ناشی از حملات نیروهای آمریکایی به خاک این کشور را اعلام کرد و آن را 25.9 میلیارد دلار تخمین زد که از این میزان، 19.8 میلیارد دلار مربوط به خسارات ناشی از سرقت نفت و گاز سوریه است.

 

سوریه به دلیل سیطره نیروهای آمریکایی با کمک نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) بر اکثر چاه‌های نفت سوریه در شرق فرات، از کمبود منابع انرژی رنج می‌برد.

 

اخیرا « بسام صباغ» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد اعلام کرد: این غارتگری‌ها موجب شده تا ملت سوریه از منابع طبیعی خود محروم شوند و ارزش کل خسارات غیرمستقیمی که اشغالگران آمریکایی و نیز نیروهای موسوم به «ائتلاف بین‌المللی» در نتیجه سرقت نفت سوریه به مردم این کشور وارد کردند از مرز 100 میلیارد دلار گذشته است. تعجب می‌کنیم که چرا برخی در شورای امنیت همچنان در تلاش برای پنهان کردن آثار منفی اقدامات قهری یکجانبه آمریکا و اتحادیه اروپا علیه مردم سوریه هستند.

 

شایان ذکر است که نیروهای اشغالگر آمریکا در ماه‌های گذشته سرقت‌های نفت سوریه را تشدید کرده‌اند و صدها تانک مملو از نفت مسروقه را به پایگاه‌های خود در خاک عراق برده‌اند.

 

سرقت نفت سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی بویژه طی ماه‌های اخیر در حالی افزایش یافته است که در پی تحولات اخیر روسیه و اوکراین و اعمال تحریم‌های گسترده علیه مسکو به‌عنوان صادرکننده عمده نفت و انرژی در جهان، بازار جهانی نفت تحت تأثیر قرار گرفته است و بهای نفت در بازارهای جهانی به‌علت امتناع خرید نفت از روسیه افزایش یافته است.

 

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه‌نظامیان موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه‌نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

 

دولت سوریه بارها تأکید کرده است که این شبه‌نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیرقانونی است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار