تابو شکنی آلمان در کمک تسلیحاتی به اوکراین-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

تابو شکنی آلمان در کمک تسلیحاتی به اوکراین

کشور آلمان برای اولین بار تانک‌های «ماردر» را برخلاف قواعد خود مستقیما به یک منطقه جنگی اوکراین ارسال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، آلمان برای اولین بار نفربرهای زرهی ماردر را مستقیماً به اوکراین تحویل می‌دهد.

 

نشریه بیلد آلمان در مطلبی نوشت: "آیا او همچنان صدراعظم تانک خواهد شد؟ این سوال متوجه اولاف شولتز است که پس از ماه‌ها مقاومت، اکنون می خواهد اوکراین را به نفربرهای زرهی آلمانی مجهز کند. تاکنون، تحویل مستقیم چنین تانک‌هایی به اوکراین تابو به نظر می‌رسید اگرچه کی یف مدت‌هاست این درخواست را کرده بود.

 

در اینجا این پرسش مطرح است که آیا "نقطه عطف" در روابط آلمان و روسیه، که اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در هنگام شروع جنگ به آن اشاره کرده بود، اکنون حتی مستقیم تر در میدان جنگ قابل توجه است؟

 

استفان راینهارت، خبرنگار SRF در برلین، از گامی بسیار بزرگ برای دولت آلمان صحبت می‌کند. اولاف شولتز تاکنون همواره در برابر شرکت در جنگ اوکراین با سیستم های تسلیحاتی غربی مقاومت کرده است.

 

اوکراین ماه‌ها از متحدان غربی و به ویژه آلمان درخواست تانک‌های جنگی و نفربرهای زرهی کرده بود. شولتز بارها تاکید کرده بود که آلمان به تنهایی در این مورد عمل نخواهد کرد و خاطرنشان کرد که هیچ کشور دیگری از ناتو چنین تانک‌هایی را به اوکراین ارسال نکرده است.

 

تا کنون، برلین بر طرح موسوم به «تبادل حلقه» در کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین تکیه کرده است که بر اساس آن کشورهای اروپای شرقی ناتو تانک‌های ساخت شوروی را به اوکراین فرستادند و در ازای آن این کشورها از فناوری غربی تغذیه می‌کردند. اکنون برای اولین بار تانک‌های غربی مستقیماً به مناطق جنگی تحویل داده می شود.

 

شولتز این اقدام را پس از تماس تلفنی با "جو بایدن"، رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرد. واشنگتن هم اکنون برای اولین بار خودروهای جنگی پیاده نظام، از نوع بردلی را برای مبارزه با مهاجمان روسی به اوکراین تحویل می‌دهد. برلین همچنین سیستم دفاع هوایی پاتریوت را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد.

 

راینهارت توضیح می دهد که آلمان با فشار زیاد شرکای خود در ناتو از مسیر قبلی خود در مورد تحویل تانک منحرف می شود. امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه هم روز چهارشنبه به اوکراین وعده تانک‌های شناسایی به‌شدت مسلح را داد. هم زمان بایدن از چشم انداز تحویل خودروهای جنگی پیاده نظام به این کشور خبر داده است.

 

"ولادیمیر زلنسکی"، رئیس‌جمهور اوکراین از شولتز و بایدن برای تحویل تسلیحات اعلام شده تشکر کرد. زلنسکی در سخنرانی ویدئویی خود گفت: ما همچنان به سیستم پاتریوت و فناوری قدرتمند تانک خواهیم رسید، این واقعاً یک پیروزی بزرگ برای کشور ما است. زلنسکی مستقیماً در توییتر از برلین به زبان آلمانی تشکر کرد./ تسنیم

ارسال نظر