سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

لزوم افزایش ایمنی و پوشش واکسیناسیون در جامعه

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: لازم است در برابر سویه جدید ویروس کرونا ایمنی افزایش و پوشش واکسیناسیون در جامعه تقویت شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر  روح‌الله سلگی عصر امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونای مازندران که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، با تاکید بر لزوم افزایش ایمنی جامعه برابر این ویروس خواستار تقویت پوشش واکسیناسیون و نیز مراقبت‌های بهداشتی نظیر زدن ماسک در بین اقشار مختلف مردم شد.

جانشین ستاد استانی مقابله با کرونای مازندران با اظهار رضایت از خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی استان در ارتباط با ارائه خدمات به مبتلایان کرونا بر لزوم افزایش خدمات بهداشتی و نیز اطلاع رسانی به مردم تاکید کرد.

سلگی گفت: وظیفه دستگاه‌های مسئول دولتی در مقابله با کرونا حائز اهمیت و غیر قابل انکار است.

گفتنی است در این جلسه با توجه به گزارش دستگاه‌های مسئول تصمیمات لازم برای افزایش مراقبت‌های عمومی در برابر موج جدید کرونا اتخاذ شد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار