پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

سه دزی‌ها هم باید واکسن کرونا بزنند؟

سه دزی‌ها هم باید واکسن کرونا بزنند؟ سخنگوی ستاد کرونای البرز گفت: برخی فکر می‌کنند اگر دز اول تا سوم واکسن کرونا را زده باشند دیگر به سویه‌های جدید مبتلا نمی‌شوند که این تصور غلطی است؛ در واقع حتی کسی که شش ماه از تزریق دز سومش گذشته نیاز دارد که دز یادآور دریافت کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر احمد مهدوی ضمن هشدار از ورود زیر سویه جدید امیکرون به کشور اظهار کرد: طی روزهای گذشته شاهد موارد مثبت ابتلا به XBB و BQ.1 در کشور بوده‌ایم که این امر نگرانی‌هایی از ورود به موج هشتم کرونا را ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه این زیرسویه‌ها قدرت کشندگی و درگیری بالایی ندارند ولی سرعت انتشار آنها چند برابر موارد قبلی است.

وی اضافه کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون عمومی، بسیاری از واجدین شرایط دز اول تا سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند یا به این بیماری مبتلا شده‌اند که همین امر سطح ایمنی جامعه را تا حد زیادی بالا آورده است.

این مسئول با گلایه از اینکه همکاری مردم برای تزریق دز اول و دوم خوب بود ولی دز سوم را چندان جدی نگرفته اند، گفت: از چند ماه قبل تا کنون آمار تزریق دز سوم واکسن از 40 درصد بیشتر نشده است.

وی توضیح داد: برخی فکر می‌کنند اگر دز اول تا سوم را زده باشند دیگر به سویه‌های جدید مبتلا نمی‌شوند که این تصور غلطی است. در واقع حتی کسی که شش ماه از تزریق دز سومش گذشته نیاز دارد که دز یادآور دریافت کند.

سخنگوی ستاد کرونای البرز بیان کرد: اگر مردم توصیه‌های بهداشتی را رعایت نکنند و نسبت به تزریق دز یادآور هم بی تفاوت باشند، تجربه موج هشتم کرونا دور از انتظار نخواهد بود.

مهدوی تصریح کرد: طبق مطالعاتی که بر روی سویه جدید کرونا انجام شده، افرادی که بیماری آن‌ها با گلودرد شدید شروع می‌شود به احتمال زیاد گرفتار زیر سویه جدید کرونا اومیکرون شده‌اند. البته ضعف و بی حالی، معده درد، تهوع و استفراغ و عطسه از دیگر علائم ابتلا به این زیر سویه است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار