دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

کنعانی: فرانسه با سابقه سیاهش حق توجیه توهین وقیحانه به مقدسات دیگر کشورها را ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: فرانسه با سابقه تاریخی سیاه استعمار، نقض حقوق بشر و آزادی بیان در داخل و خارج، حق توجیه توهین وقیحانه به مقدسات دیگر کشورها و ملت ها و پیروان ادیان الهی را به بهانه آزادی بیان ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) ۱۸ دی ماه در واکنش به توجیه مقامات فرانسوی در پی اقدام سخیف و موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو در اهانت به مرجعیت دینی در توئیتر نوشت: فرانسه با سابقه تاریخی سیاه استعمار، نقض حقوق بشر و آزادی بیان در داخل و خارج، حق توجیه توهین وقیحانه به مقدسات دیگر کشورها و ملت ها و پیروان ادیان الهی را به بهانه آزادی بیان ندارد.

 

وی افزود: آنچه دولتمردان فعلی فرانسه باید رعایت کنند، اصول بدیهی و اساسی در روابط بین‌الملل یعنی احترام متقابل، عدم مداخله در امور داخلی دیگران و احترام به ارزش‌ها و مقدسات ملی، دینی و مذهبی دیگران است.

 

به گزارش فارس، در پی اقدام توهین آمیز این نشریه فرانسوی، سفیر فرانسه در تهران به وزارت امور خارجه ایران احضار شد و وزارت امور خارجه همچنین در بیانیه‌ای در واکنش به اقدام موهن نشریه فرانسوی اعلام کرد که در گام نخست فعالیت انجمن ایران شناسی فرانسه در ایران را تعطیل می‌کند. سخنگوی وزارت خارجه فرانسه نیز به اقدام جمهوری اسلامی ایران در تعطیلی انجمن ایران‌شناسی فرانسه واکنش نشان داد و آن را «مایه تأسف» خواند. از سوی دیگر وزیر امور خارجه فرانسه در واکنش به احضار سفیر این کشور در اظهاراتی مداخله‌جویانه گفت که بهتر است ایران به مسائل داخلی خود بپردازد.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز پیش از این با بیان اینکه اقدام توهین‌آمیز و خارج از نزاکت نشریه‌ فرانسوی در انتشار کاریکاتور علیه مرجعیت دینی و سیاسی بدون پاسخ قاطع و مؤثر نخواهد بود، تصریح کرد: به دولت فرانسه اجازه نمی‌دهیم پا را از گلیم خود فراتر گذارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده