گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سفارت ایران در فرانسه: اقدام نشریه شارلی‌ابدو با اصل آزادی بیان قابل توجیه نیست

سفارت ایران در پاریس در بیانیه‌ای نوشت: اقدام نشریه شارلی ابدو طبق اصول و موازین حقوق بین‌الملل نه تنها با اصل آزادی بیان قابل توجیه نیست بلکه هتک حرمت شخصیت‌ها و ملت‌ها و راه‌اندازی کارزار دروغ‌پراکنی و نفرت افکنی و مصداق بارز نقض حقوق بشر است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس در بیانیه‌ای در محکومیت اقدام سخیف شارلی ابدو در راه اندازی مسابقه و نشر کاریکاتورهای موهن نوشت: اقدام نشریه شارلی ابدو طبق اصول و موازین حقوق بین‌الملل نه تنها به هیچ وجه با اصل آزادی بیان قابل توجیه نیست بلکه هتک حرمت شخصیت‌ها و ملت‌ها و راه‌اندازی کارزار ناسزاگویی، دروغ پراکنی و نفرت افکنی مصداق بارز نقض حقوق بشر است.

این بیانیه افزود:‌ اقدام شارلی ابدو از سویی نیز نشانگر استفاده ابزاری و بهره برداری گزینشی و ریاکارانه از اصل آزادی بیان است که البته این نشریه هتاک که ستیزه جویی با دین و ارزش های دینی را برای خود افتخار می داند، همواره در گذشته به بهانه آن در صدد توجیه فحاشی‌ها و اهانت به اعتقادات و ارزشهای ملتهای مختلف بر آمده است.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس عنوان کرد: همچنین شارلی ابدو که بدروغ داعیه دفاع از حقوق زنان را مطرح ساخته، با نشر تصاویر بسیار زننده و مستهجن در ویژه‌نامه فوق، علاوه بر اینکه مرتکب زشت‌ترین بی‌حرمتی‌ها به مقام زن گردیده، عملا از چهره مزورانه و ماهیت واقعی خود مبنی بر استفاده ابزاری از زن، پرده برداشته است.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در این بیانیه با محکومیت شدید این اقدام شارلی ابدو، تاکید کرد که قویاً انتظار دارد مقامات ذیربط فرانسوی اقدام لازم و فوری را برای برخورد با این نشریه به هدف جلوگیری از تداوم این کارزار اهانت و نفرت افکنی که یقینا آثار زیانبار و مخربی بر روابط بین دو کشور و دو ملت خواهد داشت، به عمل آورد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار