جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

سفیر ایران در ترکیه: انتقام سردار سلیمانی در زمان مناسب گرفته خواهد شد

سفیر ایران در ترکیه: انتقام سردار سلیمانی در زمان مناسب گرفته خواهد شد سفیر ایران در ترکیه با اشاره به سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: این یک اقدام تروریستی به دست یک دولت تروریستی، یعنی آمریکا است که در حالیکه در خاک یک کشور خارجی مهمان بود، به شهادت رسید و در زمان مناسب از دولت آمریکا انتقام گرفته خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد فرازمند سفیر کشورمان در ترکیه در مصاحبه ای با کانال خبری تی وی 5، به ارائه توضیحاتی در مورد روابط ترکیه-ایران، ناآرامی ها در ایران و همچنین سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی پرداخت. 


سفیر ایران با اشاره به تحریک رسانه های فارسی زبان خارجی در جریان اغتشاشات اخیر گفت: سازمان ها و نهادهای خارجی در تحریک حوادث نقش داشتند. در حوادث اخیر نیز غرب و دشمنان همیشگی ایران مانند سابق به شکل غیرطبیعی وارد صحنه شدند. این یک جنگ ترکیبی علیه ایران بود. رسانه ها مخصوصاً حوادث را بزرگنمایی کرده و در صدد ایجاد هرج و مرج در ایران هستند. رسانه های غربی و سایر رسانه ها هم سعی کردند این وضعیت را بیش از پیش تشدید کرده، از مسائل سوءاستفاده کنند و در داخل کشور ناامنی ایجاد کنند.

 

فرازمند به روابط ترکیه و ایران هم اشاره کرده و ضمن یادآوری اهداف تجاری بزرگ میان دو کشور گفت: در سال 2021 شاهد شکست رکورد در روابط تجاری مان بودیم. رهبران دو کشور حجم تجاری 30 میلیارد دلاری را هدف گذاری کرده اند و رسیدن به این هدف کاملاً امکان پذیر است.

 

وی با تأکید بر اهمیت زیرساخت ها در توسعه روابط اقتصادی و تجاری گفت: باید زیرساخت هایمان را تقویت کنیم. هم به لحاظ زیرساخت حمل و نقل، هم زیر ساخت ریلی و هم صادرات گاز طبیعی.

 

سفیر ایران در مورد سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی نیز اظهار داشت: این یک اقدام تروریستی است. قاسم سلیمانی یک فرمانده بود و به دست یک دولت تروریستی، یعنی دولت تروریستی آمریکا در حالیکه در خاک یک کشور خارجی مهمان بود، به شهادت رسید. در زمان مناسب از دولت آمریکا انتقام گرفته خواهد شد. کشورهای غربی هنوز درس نگرفته اند و با جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه با زبان زور حرف می زنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار