خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا

ادامه نمایش ضد ایرانی تروئیکای اروپا

ادامه نمایش ضد ایرانی تروئیکای اروپا سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه روز دوشنبه در واکنش به اجرای احکام اعدام دو نفر از عاملان شهادت یکی از نیروهای حافظ امنیت ایران، دیپلمات‌های ارشد ایران را در لندن، پاریس و برلین احضار کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 09
کد خبر: ۱۶۷۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که سید مهدی حسینی متین کاردار سفارت ایران را به عنوان عالی‌ترین دیپلمات تهران در لندن احضار کرده است. این بیانیه می‌افزاید: «استفان هیکی» مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امور خارجه انگلیس در دیدار با نماینده ایران بر مخالفت لندن با مجازات اعدام در هر شرایطی تاکید کرده است.

در همین حال جیمز کلورلی وزیر امور خارجه انگلیس در اظهاراتی مدخله‌جویانه در امور داخلی ایران ادعا کرد: امروز کاردار ایران را احضار کردم تا اعدام‌های نفرت‌انگیزی را که در آخر هفته شاهد بودیم به شدیدترین وجه ممکن محکوم کنم. رژیم ایران باید به سرکوب وحشیانه خود پایان دهد و به نگرانی های مردم خود گوش فرا دهد.

وزیر امور خارجه آلمان هم از اقدام مشابه برلین خبر داد و در تداوم حمایت از ناآرامی‌ها در ایران ادعا کرد: رژیمی که جوانان خود را می کشد تا مردم خود را مرعوب کند، آینده ای ندارد. این درحالیست که وزارت امور خارجه فرانسه نیز با صدور بیانیه‌ مشابهی از احضار سفیر کشورمان در پاریس خبر داد تا مخالفت خود را با اعمال احکام دادگاه‌های ایران ابراز کند.

به گزارش ایرنا، محمدمهدی کرمی و سید محمد حسینی، عوامل اصلی جنایتی که منجر به شهادت مظلومانه سیدروح‌الله عجمیان شد، صبح روز شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۱ به دار مجازات آویخته شدند. مرکز رسانه قوه قضاییه گزارش داد که دوازدهم آبان ماه تعدادی از اغتشاشگران در اطراف آرامستان بهشت سکینه و کمالشهر کرج به بهانه شرکت در مراسم چهلم یکی از جانباختگان اغتشاشات با ایجاد ناآرامی و ریختن سنگ و چوب و نخاله‌های ساختمانی، اقدام به بستن آزاد راه کرج – قزوین و اختلال در عبور و مرور خودروها، تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضرب و جرح مامورین کردند.

شهید عجمیان بدون هیچ سلاحی به همراه تعدادی از مردم که به جهت انسداد آزادراه در ترافیک مانده بودند در حال کمک برای رفع انسداد بود و در این حین به صرف اینکه لباس بسیجی بر تن داشت مورد حمله اغتشاشگران قرار می‌گیرد و تعدادی از آن‌ها با قساوت و بی‌رحمی وی را به شهادت می‌رسانند.

ژست بشردوستانه سه کشور اروپایی در برابر ایران، درحالیست که کارشناسان معتقدند غرب با سوابق تاریک در زمینه حقوق بشری فاقد جایگاه سیاسی و اخلاقی برای اظهارنظر و موعظه در این رابطه است. دیوید میلر جامعه‌شناس انگلیسی می‌گوید که احوادث اخیر ایران زیر سر سازمان‌های تروریستی خارجی با سابقه آشوبگری و براندازی نظام‌های سیاسی در جهان است که برای رسیدن به منافع خود احساسات مردم را تحریک می‌کنند.

او در گفت‌وگو با ایرنا تصریح کرد: اگر این تظاهرات در دفاع از حقوق زنان و حجاب اجباری بود نباید کار به کشتن نیروهای پلیس، تخریب اموال عمومی و حملات سازمان یافته علیه سپاه کشیده می‌شد. بنابراین از نظر من این اقدامات ارتباطی به تظاهرات زنان ندارد و توسط سازمان‌های تروریستی خارجی سازمان‌دهی می‌شود.

این جامعه‌شناس انگلیسی، غرب را به خرابکاری در روند مذاکرات رفع تحریم‌ها متهم کرد و گفت: آن‌ها به دنبال تشدید تحریم‌ها بودند و از این رو اغتشاشات در ایران را به راه انداختند.

ناصرکنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان در سخنانی به کشورهای غربی توصیه کرد که از رویکردهای غیرسازنده علیه ایران دست برداشته و سازمان‌های بین‌المللی را که کارکرد آنها کمک به حفظ صلح و امنیت بین‌المللی و تقویت همکاری‌های چندجانبه است سیاسی نکنند.

وی خاطر نشان کرد: معتقدیم ادعاهای حقوق بشری علیه کشورهای مستقل و استفاده از آنها برای پیشبرد اهداف سیاسی مخل روند ارتقای موضوع حقوق بشر به عنوان موضوع دارای جایگاه رفیع در جامعه جهانی است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار