ارتش اسرائیل: در حال آماده‌سازی تجهیزات برای جابه‌جایی ساکنان غزه به جنوب این باریکه هستیم آمادگی پوتین برای بررسی ضمانت‌های امنیتی اوکراین با ضمانت چین تظاهرات در تل آویو در اعتراض به عدم توافق با حماس رئیس بخش امنیت سایبری اسرائیل به جرم تعرض به کودکان دستگیر شد گزارش غریب‌آبادی از رایزنی با سفیر چین در تهران واکنش حماس به اظهارات رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل  فایننشال تایمز: ترامپ از پشت به اوکراین خنجر می‌زند قتل ۲۰ غیرنظامی در نیجریه توسط راهزنان مسلح افشای اسناد وزارت خارجه آمریکا از نحوه دیدار ترامپ و پوتین پیام سخنرانی عبدالملک الحوثی برای ریاض: حزب الله تنها نیست وقوع انفجار مهیب در دمشق/ ادعای منابع سوری: یک بسته انفجاری در نزدیکی هتل گلدن منفجر شد زلنسکی با تسلیم دونباس به روسیه مخالفت کرد بازداشت یک تروریست بسیار خطرناک در عراق/ «سلمان خضیر سلیمان داود» کیست؟ عربستان یک تبعه افغان را اعدام کرد/ «غلام رسول فقیر» کیست؟ درگیری شدید میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور

تکذیب محدودیت فعالیت رهبران حماس در ترکیه

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس ادعای روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مورد اعمال محدودیت در زمینه فعالیت این جنبش در ترکیه را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارش خود مدعی شده که مقام‌های آنکارا پس از آشتی دیپلماتیک خود با تل‌آویو و آغاز به کار فعالیت «ایریت لیلیان» سفیر جدید رژیم صهیونیستی در ترکیه، محدودیت‌هایی را بر فعالیت های رهبران حماس در خاک این کشور اعمال کرده است که جنبش اسلامی حماس امروز سه شنبه با انتشار بیانیه‌ای ادعای روزنامه صهیونیستی را تکذیب کرد.

تارنمای «عربی21» نوشت که «حازم قاسم»، سخنگوی جنبش اسلامی حماس اعلام کرد که آنچه روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مورد «محدود کردن فعالیت رهبران حماس از سوی ترکیه» منتشر کرده، دروغ بوده و بخشی از تحرکات دستگاه رسانه ای رژیم اسرائیل علیه حماس و رهبرانش است.

سخنگوی جنبش اسلامی حماس گفت: حماس روابط خوبی با ترکیه دارد و به دنبال تقویت و پیشرفت این روابط است، همچنین خواهان روابط با تمامی کشورهای عربی و اسلامی در راستای خدمت به مساله فلسطین و مردم فلسطین است.

هاآرتص مدعی شده بود که ترکیه تا این لحظه با درخواست اسرائیل به منظور اخراج رهبران جنبش حماس از خاک خود موافقت نکرده است اما در عوض پذیرفته است تا محدودیت‌هایی را برای تحرکات و فعالیت‌های اعضای حماس اعمال کند.

در آوریل سال 2022 میلادی بود که روزنامه اسرائیل هیوم به نقل از یک مقام بلندپایه فلسطینی مدعی شد که تل‌آویو در جریان مذاکرات خود با مقامات ترکیه، فهرستی از نام‌های فعالان جنبش حماس را که در ترکیه ساکن هستند را به دولت رجب طیب اردوغان ارائه داده و خواستار اخراج آنها از ترکیه شده است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار