دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

چین صدور روادید برای مسافران ژاپن و کره جنوبی را تعلیق کرد

چین در اقدامی تلافی جویانه صدور روادید برای مسافران از مبدا ژاپن و کره جنوبی را به حالت تعلیق درآورد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، چین روز سه‌شنبه صدور روادید کوتاه‌مدت به مسافران از مبدا کره جنوبی و ژاپن را در واکنش به اقدام اخیر آن‌ها علیه مسافران از مقصد چین به حالت تعلیق درآورد.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، چین اعلام کرده که این اقدام در مقابله با کشورهایی است که نیاز به آزمایش منفی کرونا از مسافران چینی دارند.

 

بر اساس این گزارش، چین از روز یکشنبه قرنطینه اجباری ورود را کنار گذاشته و اجازه از سرگیری سفر در سراسر مرز خود با هنگ کنگ را داده است. «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین روز سه شنبه در نشست خبری هفتگی به خبرنگاران گفت که محدودیت‌های ورود مسافران چینی تبعیض‌ آمیز است و چین «اقدامات متقابل» اتخاذ خواهد کرد.

 

در اولین گام تلافی جویانه، سفارت چین در کره جنوبی صدور روادید کوتاه مدت برای مسافران از کره جنوبی را به حالت تعلیق درآورد. سفارت چین در ژاپن نیز اقدام مشابهی را اعلام کرد . این نمایندگی و کنسولگری‌های آن از روز سه شنبه صدور روادید را به حالت تعلیق درآورده ‌ند.

 

این اقدام بلافاصله پس از آن صورت گرفت که ژاپن قوانین کرونا را برای مسافرانی که مستقیماً از چین می‌آیند تشدید کرد.

 

روزنامه دولتی «گلوبال تایمز» چین در مقاله‌ای اعمال این محدودیت‌ها بر مسافران چینی را «بی اساس» و «تبعیض آمیز» خوانده و نوشت: «نیت واقعی این است که در تلاش‌های سه‌ ساله چین برای کنترل کووید-۱۹ خرابکاری و به نظام این کشور حمله شود.»

 

پکن روز هفتم دسامبر (۱۶ آذر ۱۴۰۱)، به سه سال تدابیر سفت و سختش برای مقابله با کرونا شامل قرنطینه‌ها و آزمایش‌گیری‌های بی‌وقفه و بستن مرزها پایان داد اما بر اساس گزارشها متعاقب این کار گرفتار موجی از جهش در موارد ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از این ویروس در هفته‌های اخیر شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده