ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

انتقاد سفیر آمریکا در تل‌آویو به شهرک‌سازی‌های صهیونیست‌ها

سفیر آمریکا در سرزمین اشغالی فلسطین طی مصاحبه‌ای گفت که گسترش شهرک سازی‌ اراضی اشغالی کمکی به راه حل دو دولتی نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «توماس نایدز»، سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی مدعی شد که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل به او وعده داده است که با قاطعیت زمام امور را در دست خود می گیرد. 

 

سفیر آمریکا که حمایت کشورش از صهیونیست‌ها باعث اشغال بیشتر اراضی فلسطین شده است، افزود: «زمانی که زمام امور را به دست گرفت متوجه خواهد شد که گسترش شهرک‌سازی کمکی به راه حل دو دولتی نمی‌کند».

 

توماس نایدز در اولین مصاحبه تلویزیونی خود با شبکه صهیونیستی «کان» مدعی شد که از زمان تشکیل دولت جدید، کشورش با «ایتامار بن‌گویر» وزیر افراطی اسرائیل قطع ارتباط نکرده است، بلکه به همکاری خود با حکومتی که به صورت دموکراتیک انتخاب شده است، ادامه می‌دهد.

 

سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی با تاکید بر اینکه مداخله ای در موضوع طرح اصلاحات دستگاه قضائی اسرائیل نمی‌کند، گفت: «دخالت در مسائل قضایی اسرائیل درحوزه اختیارات آمریکا نیست».

 

پس از اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل شد، اعلام کرد که در راستای تشدید سیاست یهودی سازی قدس اشغالی به دنبال اجرای یک طرح جدید شهرک سازی در این شهر است و قرار است طرح جدید شهرک سازی‌ها در مناطق مختلف واقع در قدس اشغالی اجرایی شود.

 

این درحالی است که پیشتر گروه‌های مقاومت به رژیم صهیونیستی درباره تشدید سیاست یهودی سازی قدس و افزایش شهرک سازی‌ها در این شهر هشدار داده بودند.

 

شورای امنیت سازمان ملل اواخر سال 2016 با صدور قطعنامه 2334 بار دیگر هرگونه ساخت و ساز رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را غیرقانونی اعلام و بر ضرورت تخلیه فوری تمامی شهرک‌های صهیونیستی احداث شده در کرانه باختری تاکید کرد.

 

اما گسترش شهرک سازی‌ها در اراضی اشغالی و به ویژه در شهر قدس درحالی صورت می‌گیرد که جامعه جهانی همچنان به سکوت خود در قبال این اقدام غیرقانونی تل‌آویو ادامه می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار