نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

انتقاد سفیر آمریکا در تل‌آویو به شهرک‌سازی‌های صهیونیست‌ها

انتقاد سفیر آمریکا در تل‌آویو به شهرک‌سازی‌های صهیونیست‌ها سفیر آمریکا در سرزمین اشغالی فلسطین طی مصاحبه‌ای گفت که گسترش شهرک سازی‌ اراضی اشغالی کمکی به راه حل دو دولتی نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «توماس نایدز»، سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی مدعی شد که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر اسرائیل به او وعده داده است که با قاطعیت زمام امور را در دست خود می گیرد. 

 

سفیر آمریکا که حمایت کشورش از صهیونیست‌ها باعث اشغال بیشتر اراضی فلسطین شده است، افزود: «زمانی که زمام امور را به دست گرفت متوجه خواهد شد که گسترش شهرک‌سازی کمکی به راه حل دو دولتی نمی‌کند».

 

توماس نایدز در اولین مصاحبه تلویزیونی خود با شبکه صهیونیستی «کان» مدعی شد که از زمان تشکیل دولت جدید، کشورش با «ایتامار بن‌گویر» وزیر افراطی اسرائیل قطع ارتباط نکرده است، بلکه به همکاری خود با حکومتی که به صورت دموکراتیک انتخاب شده است، ادامه می‌دهد.

 

سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی با تاکید بر اینکه مداخله ای در موضوع طرح اصلاحات دستگاه قضائی اسرائیل نمی‌کند، گفت: «دخالت در مسائل قضایی اسرائیل درحوزه اختیارات آمریکا نیست».

 

پس از اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل شد، اعلام کرد که در راستای تشدید سیاست یهودی سازی قدس اشغالی به دنبال اجرای یک طرح جدید شهرک سازی در این شهر است و قرار است طرح جدید شهرک سازی‌ها در مناطق مختلف واقع در قدس اشغالی اجرایی شود.

 

این درحالی است که پیشتر گروه‌های مقاومت به رژیم صهیونیستی درباره تشدید سیاست یهودی سازی قدس و افزایش شهرک سازی‌ها در این شهر هشدار داده بودند.

 

شورای امنیت سازمان ملل اواخر سال 2016 با صدور قطعنامه 2334 بار دیگر هرگونه ساخت و ساز رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را غیرقانونی اعلام و بر ضرورت تخلیه فوری تمامی شهرک‌های صهیونیستی احداث شده در کرانه باختری تاکید کرد.

 

اما گسترش شهرک سازی‌ها در اراضی اشغالی و به ویژه در شهر قدس درحالی صورت می‌گیرد که جامعه جهانی همچنان به سکوت خود در قبال این اقدام غیرقانونی تل‌آویو ادامه می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار