غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

قطع برق وارداتی ازبکستان به افغانستان

برق وارداتی ازبکستان به افغانستان روز جمعه به علت نقص فنی در شبکه انتقال برق قطع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، ریاست برق افغانستان (برشنا) دیشب در پیامی اعلام کرد: برق وارداتی ازبکستان به افغانستان از حدود ساعت شانزده امروز به دلیل نقص فنی در شبکه انتقال برق در خاک ازبکستان قطع شد.

 

برشنا افزود: مسئولان اداره برق ازبکستان گفته اند؛ تلاش‌ها برای رفع مشکل فنی و از سرگیری صادرات برق به افغانستان ادامه دارد.
برق وارداتی ازبکستان در کابل و یازده استان افغانستان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

با قطع برق ازبکستان، پایتخت و یازده استان این کشور بار دیگر به تاریکی رفت. چندی قبل ریاست برق افغانستان قرارداد واردات برق از ازبکستان را تا یک سال دیگر تمدید کرد.

 

قطع برق ازبکستان در حالی است که شهروندان کابل روز‌های به شدت سرد را تجربه می‌کنند. برق وارداتی ترکمنستان به استان هرات نیز دو روز قبل قطع شده بود، اما ریاست برق افغانستان از وصل دوباره جریان برق ترکمنستان خبر داد.

 

هفتاد و پنج درصد برق مورد نیاز افغانستان وارداتی است که از ایران، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان وارد می‌شود. هر سال در فصل زمستان و سرمای هوا، میزان واردات برق از کشور‌های یاد شده معمولا کاهش می‌یابد.

 

افغانستان سالانه حدود دویست و هشتاد میلیون دلار بابت خرید برق از کشور‌های همسایه و منطقه هزینه می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر