شولتس خواستار حفظ روابط با پوتین است-راهبرد معاصر
در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود

شولتس خواستار حفظ روابط با پوتین است

مقامات برلین معتقدند صدراعظم آلمان علیرغم فشار‌های واشنگتن، می‌خواهد با ولادیمیر پوتین روابط خود را حفظ کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر،  نوربرت رتگن، رئیس سابق کمیته سیاست خارجی بوندستاگ، گفت که اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، علیرغم فشار‌های واشنگتن، می‌خواهد با روسیه و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روابط خود را حفظ کند.

 

به گزارش نیویورک تایمز، به گفته این سیاستمدار اپوزیسیون، شولتس احتمالاً تسلیم واشنگتن و سایر متحدان خواهد شد و با تأمین تانک‌های لئوپارد ۲ به اوکراین موافقت خواهد کرد، همانطور که قبلاً با هویتزر‌های ساخت آلمان و خودرو‌های جنگی پیاده نظام درخواست‌های واشنگتن را اجرا کرده بود.

 

رتگن می‌گوید: شولتس و حزبش می‌خواهند روابط خود را با روسیه و پوتین برای آینده حفظ کنند... مقامات آلمانی فکر می‌کنند که اگر بهترین امکانات خود را به اوکراین بفرستند، روسیه این را به عنوان یک گسست در روابط ویژه تلقی خواهد کرد.

 

آلمان در حالی گوش به فرمان آمریکا در ارسال کمک نظامی به اوکراین است که میانگین تورم در آلمان به بالاترین سطح از حدود ۷۰ سال پیش تاکنون رسیده است و زندگی را برای مردم این کشور سخت‌تر کرده است.

 

آخرین باری که نرخ تورم سالانه در آلمان به چنین سطحی رسید به سال ۱۹۵۱ باز می‌گردد که به ۷.۶ درصد رسید.

 

پس از بروز جنگ اوکراین، اتحادیه اروپا به تبعیت از آمریکا اقدام به اعمال تحریم‌های سنگینی بر حوزه نفت و گاز روسیه کرد. این اقدام بیشتر از آنکه اقتصاد روسیه را تحت تاثیر قرار دهد، باعث افزایش بهای سوخت در قاره سبز و بروز تورم در منطقه یورو شد.

 

آلمان که به گاز روسیه وابستگی زیادی دارد از ماه فوریه سال گذشته میلادی با چالش‌های متعددی در زمینه تامین سوخت خود مواجه است. واردات گاز مایع از اروپا و خاورمیانه باعث افزایش هزینه تمام شده و در نهایت گرانی مواد غذایی در این کشور شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار