محسن رضایی: نامه ونس را مطالعه کردم و هنوز پاسخی به آن ندادم/ تصمیم جدیدی به صورت رسمی و حکومتی درباره تغییر دکترین هسته‌ای گرفته نشده است تاکید سرلشکر رضایی بر اشراف کامل رهبر معظم انقلاب بر مسائل مختلف سردار نقدی: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند علم‌الهدی: در صورت حمله آمریکا کابل‌های ارتباط جهانی در تنگه هرمز را قطع می‌کنیم سپاه اعلام کرد: انفجار سومین نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز سپاه: دو نفتکش متخلف در آب‌های جنوبی تنگه هرمز متوقف شدند ارتش: شمپاد دشمن را منهدم کردیم/ حریق دو نفتکش در شرق تنگه هرمز خطیب جمعه تهران: نخبگان پیشنهادهای خود درباره بازنگری در دکترین هسته‌ای را ارائه کنند معاون وزیر کشور: خون شهدای میناب جبهه دشمن را رسوا کرد ترامپ توان آغاز جنگ با ایران را ندارد «لبیک یا خامنه‌ای» در دارالذکر؛ عهد دوباره عراقی‌ها در حرم امام رضا(ع) محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق

۳ تخلف نفتکش انگلیسی که منجر به توقیف شد

تردد از مسیر خلاف کشتیرانی در تنگه هرمز، خاموش کردن دستگاه موقعیت یاب و توجه نکردن به هشدارهای جمهوری اسلامی ایران سه تخلف نفتکش انگلیسی استنا ایمپرو بوده که برای جلوگیری از بروز حوادث احتمالی دستور توقیف آن از سوی سازمان بنادر هرمزگان صادر شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،  کسب اطلاع کرد، نفتکش انگلیسی بر خلاف قوانین و مقررات دریانوردی دستگاه موقعیت یاب خود را خاموش کرده و بر خلاف رویه جاری، به جای حرکت در مسیر ورودی خلیج فارس در تنگه هرمز، از مسیر خروجی در جنوب در حال ورود بود که احتمال ایجاد حادثه و تصادف با کشتی‌ها را بالا می برد.

 

کشتی انگلیسی Stena Impero همچنین به هیچکدام از تذکرات داده شده نیز توجهی نکرده است.

 

برخی منابع مطلع هم اعلام کردند: علاوه بر موارد ذکر شده، این کشتی با وارد کردن پسماند نفت موجود در مخازن خود موجب ایجاد الودگی شدید و لطمه زدن به محیط زیست خلیج فارس به عنوان یک دریای بسته شده است و بدلیل تخلفات متعدد این شناور، سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران بر اساس وظایف قانونی خود طی درخواستی از نیروی دریایی سپاه خواستار توقیف و هدایت این شناور به اسکله سازمان بنادر شد که این درخواست با حضور و اقدام به موقع شناورهای سپاه انجام گردید.

 

عفیفی پور مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان هم در گفت گو با تسنیم از دریافت گزارش هایی مبنی بر حادثه آفرینی نفتکش انگلیسی استنا ایمپرو خبر داد و گفت: بنابراین گزارش ها، از نیروهای نظامی درخواست کردیم، این نفتکش را به سمت لنگرگاه بندرعباس هدایت کنند تا بررسی های لازم انجام شود.

 

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد: عصر امروز (جمعه 28 تیر ) یک فروند نفتکش انگلیسی با نام" "stena impero" هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.

 

این اطلاعیه می افزاید : نفت‌کش مذکور پس از توقیف به ساحل هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسی های لازم تحویل سازمان بنادر و دریانوردی شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار