نکاتی که باید در هیئت داری به آن توجه کنیم،چیست؟-راهبرد معاصر

نکاتی که باید در هیئت داری به آن توجه کنیم،چیست؟

سردار سرتیپ پاسدار حسین نجات معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران، به اهمیت توجه به موضوعات روز جامعه در هیئت ها اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۴۶
 

به گزارش راهبرد معاصر؛ همیشه بحث درباره نوع هیئت و هیئت داری در میان بچه مذهبی ها مطرح است. برخی هیئت‌ها به ابعاد سیاسی و اجتماعی قیام امام حسین (ع) اشاره می‌کنند و آن را لازمه رشد معنوی می‌دانند، برخی هم توجه به هر چیزی غیر از روضه سید الشهدا (ع) را گمراهی در هیئت‌ها می‌دانند.

 

سردار سرتیپ پاسدار حسین نجات معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران،  گفت: در میان همه هیئات، هیئت رزمندگان اسلام مبنایش این است که وجه انقلابی و رزمندگی هیئت را بارز کند. منظور از وجه رزمندگی آن بخش از مسائل مذهبی هیئت هاست که می‌خواهد سیره ائمه اطهار (س) را با وضع موجود مقایسه کند. ممکن است از امام حسین (ع) نوحه‌های مختلفی بخوانیم یا منبر‌های مختلفی ببینیم، اما سید الشهدا (س) در یک سانحه ساده شهید نشدند. امام حسین (ع) با یک رژیم ظالم و فاسد روبرو شدند. ایشان برای مقابله با ظلم، فساد و جریانی که اسلام را منحرف می‌کرد، قیام کردند.

نباید فقط روضه و ذکر مصیبت خواند / امام حسین (ع) در تصادف که به شهادت نرسیدند! / باید هیئت‌ها به دست هم نسلان شهدای مدافع حرم بیفتد /

وی افزود: ما می‌توانیم وجه مبارزه با ظلم، فساد، انحراف و استکبار ستیزی نهضت امام خمینی (ره) را احیا کنیم که مورد نیاز این مقطع از انقلاب اسلامی است. رسالت هیئت‌های رزمندگان و حتی دیگر هیئت‌ها این است که ببینند در هر مقطع انقلاب، نیاز پیش روندگی انقلاب چیست؛ خدا را شکر در سیره ائمه اطهار (س) بخصوص نهضت امام حسین (ع) و شهادت حضرت زهرا (س) این موضوع به وفور دیده می‌شود. باید این موضوعات را به شعر و آهنگ روز تبدیل کرد تا بتوان آن‌ها را به جوانان منتقل نمود.

نباید فقط روضه و ذکر مصیبت خواند / امام حسین (ع) در تصادف که به شهادت نرسیدند! / باید هیئت‌ها به دست هم نسلان شهدای مدافع حرم بیفتد /

این فعال مذهبی ادامه داد: زمانی که هیئت رزمندگان اسلام ایجاد شد، مسئولان هیئت‌های موجود، ۳۰ تا ۳۵ سال سن داشتند. کسانی که الان مسئول هیئت‌ها هستند، رزمنده‌های دوران دفاع مقدسند که در زمان جنگ بیست ساله بودند. الان حدود ۲۵ سال از تشکیل هیئت رزمندگان می‌گذرد و طبیعی است، کسانی که هیئت رزمندگان را تشکیل دادند، وارد مقطع پیری شدند. این‌ها می‌توانند پرچمدار هیئت باشند و میدان را دست جوانان بدهند. این مرد‌ها همرزم شهیدان بروجردی، همت و خرازی بودند. جوانان هم امروز همرزم شهید حججی و شهید خلیلی هستند. ما باید میدان را دست همین جوانانی که همرزم شهدای مدافع حرم هستند، بدهیم. آن‌ها می‌توانند میدان دار باشد. ما به تمامی مسئولان هیئت‌ها سفارش کردیم که پرچمدار باشید و میدان را به دست جوانان پر شور و انقلابی بدهید.

نباید فقط روضه و ذکر مصیبت خواند / امام حسین (ع) در تصادف که به شهادت نرسیدند! / باید هیئت‌ها به دست هم نسلان شهدای مدافع حرم بیفتد /

سردار نجات در ادامه گفت: وقتی جوانان بتوانند هم سن و سال هایشان را بیشتر به هیئت بیاورند، باید از آن‌ها بیشتر استفاده کرد. محتوای منابر باید متناسب با نیاز سال جدید باشد. اولین و مهمترین نیاز سال جدید مقاومت است. ما باید برای نسل جوان و مردم خودمان دستاورد‌های مقاومت و سازش را جا بیندازیم. بیان استدلال‌های عقلایی و استدلال‌های مقاومت می‌تواند به محتوای هیئت غنا ببخشد. باید بگوییم که مقاومت باعث پیشرفت ما می‌شود و اگر سازش کنیم مردممان فقیر می‌شوند. دستاورد مقاومت پیشرفت است. آمریکایی‌ها بیست سال چین را تحریم کردند. چینی‌ها در واکنش به این اتفاق تصمیم گرفتند، به اقتصاد خودشان متکی باشند؛ امروز چین دومین اقتصاد بزرگ دنیاست. آمریکا و غرب فقط و فقط به کشور‌هایی که صاحب قدرت هستند، امتیاز می‌دهند.

نباید فقط روضه و ذکر مصیبت خواند / امام حسین (ع) در تصادف که به شهادت نرسیدند! / باید هیئت‌ها به دست هم نسلان شهدای مدافع حرم بیفتد /

وی در پایان اضافه کرد: قدرتمندی در بعد اقتصادی با مقاومت حاصل می‌شود. دستاورد مقاومت و هزینه‌های سازش را می‌توان به روش‌های مختلف در منابر به مردم منتقل کنیم. بحث دیگری که لازم است در هیئت‌ها بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، بیانیه گام دوم است؛ در بیانیه گام دوم اولین و مهمترین موضوعی که مقام معظم رهبری لازمه شروع بیانیه دانستند، بحث امید دهی است. منابر ما باید سرشار از امید و آینده نگری پیش رو باشد. ما چهل سال راه پر فراز و نشیب را خوب آمدیم؛ دستاوردهای بسیار زیادی داشتیم، پیشرفت‌های زیادی کردیم، دنیا را مقهور خودمان کردیم و به الگوی بسیاری از کشور‌ها تبدیل شدیم. مسیر پیش رو مسیر بسیار روشنی است. این را باید به مردم منتقل کنیم. مسئله سوم، معنویت است؛ ما باید معنویت، اخلاق، اخلاص و توکل را به مردم منتقل کنیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار