هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

دست مریزاد هاشمی به بچه های سپاه

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید به بچه های سپاه دست مریزاد گفت، خاطرنشان کرد: اقدام اخیر سپاه پاسخ محکمی به دزدی دریایی انگلیسی ها بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مراسم بهره برداری از پارک پدر گفت: در همایش فصلی مدیران گفتم که باید سال ۹۸ سالی باشد که فعالیتهای شهرداری به خوبی قابل لمس برای مردم باشد.

 

وی افزود: در بهار امسال خط6 مترو افتتاح شد، این در حالی است که میدان هفتم تیر هم به بهره برداری رسید که اهمیت ویژه ای در بهبود کیفیت زندگی مردم دارد.

 

هاشمی گفت: شاید برخی از این پروژه ها کم هزینه باشد اما تأثیر بسزایی در زندگی مردم محلات دارند و این را می شود در یک نظرسنجی بررسی کرد.

 

وی ادامه داد: وقتی پول برای پروژه های بزرگ کم داریم یادمان باید باشد که این پروژه های کوچک مقیاس را اجرا کنیم.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران به انتخابات شورایاری ها هم اشاره کرد و گفت سرانجام برگزاری این انتخابات قانونی ارزیابی شده است.

 

وی افزود شورایاری ها کمک میکنند تا ساختارهای دموکراسی در نظام جمهوری اسلامی تکمیل شود و هر کجای این ساختار ناقص باشد عملکرد نظام مخدوش می شود.

 

هاشمی گفت ۱۲ هزار نفر در این انتخابات کاندیدا شدند که تنها یک درصد آنها رد صلاحیت شدند که آن هم به دلیل نقص مدارک بوده است.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد این انتخابات در ۳۵۰ محله با ۱۷۰۰ شعبه رای گیری روز ۴ مرداد اجرا می شود.

 

وی درخصوص اقدام اخیر سپاه پاسداران در توقیف نفت کش انگلیسی هم گفت: دست مریزاد به بچه های خوب سپاه می گوییم.

 

هاشمی گفت: انگلیس باید پاسخ محکمی به واسطه دزدی دریایی اش می گرفت و این حرکت سپاه این پاسخ را به مسؤولان این کشور رساند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار