با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

برجام نشان داد آمریکا دیگر تحریم‌ها را برنخواهد داشت

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آثار روانی تحریم در اقتصاد کشور خنثی شده و بخش‌های مختلف اقتصادی حرکتی رو به رشد دارند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی آقامحمدی در اولین میز تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو اظهار داشت: جنگ اقتصادی با آمریکا یک جنگ قطعی و بلندمدت است و ما در موضوع برجام ملاحظه کردیم که آمریکا دیگر قصد برداشتن تحریم‌ها را از ایران ندارد؛ فقط وقتی در جایی مانند برجام با ما توافق کند بخشی از تحریم‌ها را برمی‌دارد که دوباره با یک امضای رئیس‌جمهور قابل برگشت است.

 

وی با تاکید بر اینکه باید از زیر چتر تحریم بیرون بیاییم، افزود:‌حمایت از تولید داخل به یک استراتژی در کشور تبدیل شده و قرار نیست موقتی و کوتاه مدت باشد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در وزارت صنعت باید در 12 زنجیره تولید به ساخت داخل برسیم، گفت: قرار است قائم مقامی در زنجیره تولید و توزیع در وزارت صنعت منصوب شود تا موضوع بازرگانی به صورت یکپارچه مورد پیگیری قرار گیرد و یک مسئول مستقیم داشته باشد.

 

آقامحمدی در ادامه با بیان اینکه آثار تحریم از لحاظ روانی برداشته و خنثی شده است، گفت:‌ اقتصاد ایران در اسفند سال گذشته زمین خورد و تغییر وضعیت پیدا کرد ولی حالا در حرکت به سمت بالا هستیم.

 

وی ادامه داد: صنعت خودرو نیز با تحریم صنعت نفت زمین خورد ولی به موقع در حال حرکت و بالا رفتن است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه اقتصاد ایران از اسفند سال گذشته دچار خیزش شده است، گفت: مسائل دانش بنیان به صورت زنجیره‌ای تعیین تکلیف شده و دانشگاه‌های تخصصی در کنار تولید فعال خواهند بود.

 

آقامحمدی گفت:‌امسال خبرهای بهتری در نوآوری صنعت خودرو خواهیم داشت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار