عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

سپاه در خلیج فارس رزمایش برگزار کرد

رزمایش نیروی دریایی سپاه با موفقیت در خلیج فارس برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه با اعلام برگزاری رزمایش نیروی دریایی سپاه مزین به نام شهید "سردار نصرالله شفیعی" گفت: در این رزمایش، سامانه موشک های کروز دریایی در کلاس های متفاوت، پهپادهای بمب افکن و نقطه زن با اهداف چندگانه و همزمان، سامانه های هوشمند بدون سرنشین زیرسطحی ، شلیک راکت بالگردها، هلی برن تکاوران ویژه بر موقعیت های متحرک و شناور، رژه اقتدار بسیج دریایی مردم پایه و دیگر مؤلفه های دفاعی قدرت در نیروی دریایی سپاه عملکرد بسیار مطلوبی داشتند.

 

وی با تاکید بر اینکه در این رزمایش تمامی مراحل عملیاتی پیش بینی شده با زمان بندی مشخص با موفقیت کامل انجام شد افزود: هندسه قدرت رزم بر اساس تهدیدات و فعالیت های نظامی دشمن طراحی و ساخته شده است و به برکت انقلاب اسلامی توسط دانشمندان جوان و متعهد کشور تولید و تکثیر شده است و کاملأ بومی و ملی است و در این زمینه اصلأ نیازی به هیچ طرف خارجی نداریم و کاملأ مستقل و خودکفا هستیم .

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به نقاط تمایز این رزمایش در مقایسه با رزمایش‌های گذشته خاطرنشان کرد: رزم سطحی شناورهای هجومی و موشک انداز با شلیک موشک های کروز دریایی و انواع راکت ها و مین ریزی گسترده آفندی و پدافندی در محدوده رزمایش شلیک و اصابت همزمان موشک‌های کروز دریایی از دو جغرافیای متفاوت به یک هدف مشخص ،اصابت پهپادها به صورت همزمان به یک هدف مشخص از قرارگاه های متفاوت ،از جمله اقداماتی بود که در این رزمایش با موفقیت انجام پذیرفت.

 

دریادار تنگسیری تنوع و حجم زیاد آتش و انفجار در سواحل جزیره فارسی به منظور تمرین دفاع مستحکم استفاده از سلاح های هوشمند زیر سطحی جهت حمله و انهدام پایگاه ها و تاسیسات دریایی و ساحل دشمن، سازماندهی کامل و به کار گیری نیروی نارنجی دشمن فرضی در کلاس دشمن واقعی را از دیگر برنامه‌های این رزمایش توصیف کرد که به نحو مناسبی به مرحله اجرا درآمد.

 

وی حضور فعال و گسترده دریادلان بسیج دریایی و وابستگان نیروی دریایی سپاه در جغرافیای رزمایش به منظور مردمی ;کردن امنیت سواحل و آبهای سرزمینی را در زمره ویژگی‌های دیگر رزمایش شهید شفیعی قلمداد و افزود: تمرین تاخت آبی خاکی علیه پایگاه و تاسیسات دریایی دشمن و هماهنگی و هم افزایی با به کارگیری شبکه یکپارچه پدافند هوایی و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در این رزمایش بود که با کیفیت و دقت بالا و مثال زدنی به منصه ظهور رسید.

 

دریادار تنگسیری در پایان، این رزمایش را در فهرست برنامه‌های آمادگی‌ یگانی و سالانه نیروی دریایی سپاه توصیف و تصریح کرد : به فضل الهی آمادگی‌های همه‌جانبه نیروی دریایی سپاه و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبهای خلیج فارس و دریای عمان و تنگه هرمز هیچ گزندی متوجه امنیت پایدار جاری در این منطقه نخواهد بود و قدرت‌های فرامنطقه‌ای نیز به خوبی بر آمادگی های رزمندگان ما برای مقابله قاطع با هرگونه تهدید و ماجراجویی به عنوان یک حقیقت انکار ناپذیر، آگاه هستند./ تسنیم

ارسال نظر