آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

چمران مشکلات اصلی تهران را چه می‌داند؟

چمران مشکلات اصلی تهران را چه می‌داند؟ رئیس شورای شهر تهران با طرح مشکلات تهران گفت: تهران با مشکلاتی از جمله ترافیک، بافت فرسوده و ایمنی شهر، مسائل اجتماعی و فرهنگی و آلودگی دست و پنجه نرم می‌کند و اینها هرکدام متولیانی دارند که تنها شهرداری تهران نیست که باید در این باره تلاش کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری با رسانه‌ها با موضوع تشکیل برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران اظهار کرد: یکی از کارهایی که در این مدت صورت گرفته است، تهیه برنامه چهار ساله شورای شهر تهران است. ما سه برنامه را پشت سر گذاشته‌ایم و این چهارمین برنامه‌ای است که برای پیشرفت شهر تهران تدوین می‌شود، اما برنامه‌های پیشین آنگونه که باید اجرا نشده است و دلیل آن نیز همین اجرایی نبودن برنامه‌های تدوین شده است. البته که این مشکل در کشور نیز به چشم می‌خورد و عمده برنامه‌ها عملیاتی مدون نمی‌شود.

 

وی اضافه کرد: برنامه شهرداری هم پایش شده که چند درصد توانسته اجرا شود که این پایش شورا نشان می‌دهد که تاکنون 23 درصد از این برنامه‌ها توانسته است به مرحله اجرایی شدن برسد. عزم ما این است که بتوانیم به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که عملیاتی و اجرایی شود.

 

چمران گفت: ما 11 هزار اتوبوس در شهر تهران نیاز داریم که تاکنون توانسته‌ایم حداکثر 2400 دستگاه اتوبوس را تهیه کنیم که اکثر آنها فرسوده و دارای مشکل هستند. سؤال این است که آیا می‌توان این دستگاه‌ها را به 11 هزار رساند؟ طبیعتا با وضع اعتبار و بودجه شهرداری نمی‌شود این میزان را به روز کرد.

 

وی گفت: باید به گونه‌ای برنامه شورای اسلامی شهر و شهرداری را تنظیم و تدوین کنیم که بتوانیم بخش‌های عملیاتی را محقق کنیم.

 

وی در ادامه با طرح یک پرسشی دیگر که آیا می‌توان تعداد واگن‌های قطار در تهران را به 1200 دستگاه رساند، تأکید کرد: این برنامه نیز باید اجرایی و عملیاتی شود و تا دو سال آینده این دستگاه‌ها را به روز کنیم، اما واقعاً این میزان بودجه و اعتبار وجود دارد؟ و یا آنکه شرکت‌های تولیدکننده می‌تواند این میزان را تولید و به دست ما برسانند؟

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از این نشست بر تأسی از سخنان رهبری درباره مسئله‌محور بودن و عملیاتی بودن برنامه‌ها توضیح داد: ما نیز به تأسی از سخنان رهبر معظم انقلاب این اقدام را عملی کرده‌ایم و در دستورکار قرار داده‌ایم.

 

وی اضافه کرد: ما در تلاشیم تا در برنامه چهارم 7500 دستگاه اتوبوس را تا پایان چهار سال به چرخه حمل و نقل و اتوبوسرانی وارد کنیم.

 

چمران در ادامه نیز به طرح برخی از مشکلات تهران پرداخت و گفت: تهران با مشکلاتی از جمله ترافیک، بافت فرسوده و ایمنی شهر، مسائل اجتماعی و فرهنگی و آلودگی دست و پنجه نرم می‌کند و اینها هرکدام متولیانی دارند که تنها شهرداری تهران نیست که باید در این باره تلاش کند.

 

وی هوشمندسازی در تمام محورها را یک اصل مهم دانست و گفت: ما باید از این اصل در تمام حل مشکلات استفاده کنیم. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار