لاریجانی: در حوادث اخیر به چهره حقیقت خاکپاشی صورت گرفت-راهبرد معاصر
جزئیات سفر مخبر به قزاقستان مردم با مشارکت در انتخابات بر سرنوشت خود اثر می‌گذارند درخواست رضایی از بختیاری‌ها و لُرها برای رای به جلیلی رهبر انقلاب: کسانی که دور اول رأی ندادند مخالف نظام نیستند مجلس خبرگان رهبری: مشارکت مردم ثمرات بسیاری برای کشور دارد واکنش سخنگوی دولت به نمایش نمودار تورم در مناظره انتخاباتی پزشکیان: کاری می‌کنم تا جوانان دیگر حسرت خارج را نخورند باقری: لبنان جهنم بی بازگشت صهیونیست‌ها است خاندوزی خبر داد: رشد تولید ناخالص داخلی بدون نفت و سرمایه‌گذاری در دولت رئیسی تبلیغات نامزدها ساعت ۸ صبح فردا به پایان می‌رسد ثبت‌نام آزمون استخدامی ۱۴۰۳ دستگاه‌های اجرایی از فردا آغاز می‌شود امیر الهامی: حضور پرشور مردم در انتخابات موجب انسجام ملی می‌شود پزشکیان: مگر برنامه دارید؟ برنامه به کتاب آوردن نیست/ جلیلی: دلار ۳هزار تومان را ۳۰هزار تومان کردید؛ کسی نیستم که در مواجهه با اولین مشکل، بهانه بیاورم سردار پاکپور: مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه در مردم‌یاری نیز فعال است

لاریجانی: در حوادث اخیر به چهره حقیقت خاکپاشی صورت گرفت

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حوادث اخیر به چهره حقیقت خاکپاشی صورت گرفت و رسانه‌ها آن را بزرگ کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛، علی لاریجانی صبح امروز 28 دی ماه در ارتباط زنده و توئیتری با دانشجویان خارج از کشور دانشگاه صنعتی شریف گفت: در این مدت خاکپاشی به صورت انقلاب کم نبوده و فضای مجازی و رسانه‌ها وضعیت را طوری منعکس می‌کنند که انگار فضا در ایران ایستاست.

 

وی افزود: البته نواقصی هم داریم ولی این خاکپاشی جدی است که در حوادث اخیر هم وجود داشت و آن را بزرگ کردند. بودریار (فیلسوف) می‌گوید در دنیای امروز حقیقت جابجا شده و منطبق با واقعیت بیرونی نیست بلکه آن چیزی است که رسانه‌ها روایت می‌کنند.

 

لاریجانی در ادامه تاکید کرد: ما باید نسبت به کسب دانش حریص باشیم و در این زمینه با انگیزه کار کنیم. دانشگاه‌ها هم باید در جذب متفکرین با حداکثر توان حرکت کنند که البته در این زمینه یک مقدار سخت‌گیری صورت می‌گیرد در حالی که در جذب اساتید و نخبگان نباید امساک کرد.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشی درباره رویکرد اقتصادی خود گفت: در بحث اقتصادی، دیپلماسی ما باید یک چرخش قوی داشته باشد و اراده‌ها را برای سرمایه‌گذاری بیشتر کند. از طرفی اولویت رشد اقتصادی باید همراه با عدالت اجتماعی باشد که البته عدالت اجتماعی باید درست تعریف شود.

 

لاریجانی در واکنش به دانشجویی که به نبود برنامه در کشور انتقاد داشت، گفت: شیوه من این است که با مسائل و مشکلات مثبت برخورد کنیم و باید به دنبال علاج درد باشیم. به طور مثال شما گفتید طرح آمایش وجود ندارد در حالی که طرح آمایش تصویب شده است. البته به خوب و بد آن کاری ندارم و شاید نواقصی هم داشته باشد که باید برطرف شود ولی به هر حال این طرح وجود دارد.

 

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: شما می‌گویید فرهنگ کو؟ من دغدغه شما را می‌پسندم. ما در زمینه فرهنگی عالمانی مثل شهید مطهری و علامه طباطبایی داریم. که باید آن‌ها را دنبال کنیم. ما خودمان باید عناصر فرهنگی باشیم و دغدغه داشته باشیم اما آیا به این اساتید رجوع کرده‌ایم؟ آیا در موضوع فرهنگ پرسش داشته‌ایم و دنبال پاسخ رفته‌ایم؟

 

لاریجانی در پایان درباره بوروکراسی کشور گفت: بوروکراسی کشور ما بیمار است و این از مشکلاتی است که باید حل شود./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده