آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

صنعاء: آمریکا به ادامه جنگ در یمن اصرار دارد

وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) به بیانیه روز سه‌شنبه جو بایدن که به مناسبت سالروز حمله تلافی‌جویانه یمنی‌ها به امارات، صادر شده بود واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 19
کد خبر: ۱۶۹۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری سبأ نت، در بیانیه چهارشنبه وزارت خارجه یمن آمده است که جو بایدن در بیانیه خود به طور ضمنی حق صنعاء در دفاع از مردم و خاک خود و مقابله با تجاوز خارجی را محکوم کرده است، تجاوزی که با نقش‌آفرینی واضح آمریکا صورت پذیرفته است.

وزارت خارجه دولت صنعاء افزود: «بیانیه رئیس‌جمهور آمریکا همچنین نشان از اصرار واشنگتن به ادامه تجاوزات جنایتکارانه خود به یمن دارد و گویا این کشور پس از جنایت‌های جنگی و ضد بشری علیه مردم یمن، همچنان دست از اقدامات خود نکشیده است. نقش این کشور در کشتار ده‌ها هزار زن و کودک و غیرنظامی بیگناه و محاصره ظالمانه‌ای که به بدترین بحران بشری در جهان منجر شده، خجالت‌آور است».

در ادامه این بیانیه آمده است که اشک‌های رئیس جمهور آمریکا در سالروز حملات یمن به امارات، دروغین است، چرا که امنیت امارات تنها با ترغیب این کشور به صلح، پایان دادن به حضور نظامی و پایان مشارکت آن در تجاوز به یمن محقق می‌شود.

وزارت خارجه یمن همچنین تأکید کرد که این کشور حق دفاع از مردم و آب و خاک خود و مقابله قاطع با هرگونه اقدام متجاوزانه را دارد و با شدت با هرگونه تلاشی که بخواهد این حق را از مردم یمن بگیرد، مقابله خواهد کرد.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه در سالروز حملات پهپادی ارتش یمن به امارات، در بیانیه‌ای مدعی شد که واشنگتن همواره در کنار ابوظبی است و از این کشور در برابر حملات خارجی حمایت می‌کند.

۱۷ ژانویه ۲۰۲۲ در پی انفجار چند تانکر سوخت که گفته می‌شد در پی حمله تلافی‌جویانه پهپادی یمن رخ داده، پلیس ابوظبی از کشته شدن سه نفر و زخمی شدن شش فرد دیگر خبر داد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار