زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

گفتگوی بورل با بلینکن درباره ایران

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره مسائل مختلف از جمله ایران گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۳۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 20
کد خبر: ۱۶۹۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد جمعه اعلام کرد با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفت‌وگو کرده است.

 

بورل در توییتر نوشت: «در تماس با بلینکن بر عزم مشترک جهت ادامه حمایت‌های معنادار از اوکراین از جمله از لحاظ نظامی تأکید کردیم. درباره ایران، بالکان غربی و چین هم رایزنی کردیم. هماهنگی و اتحاد دو سوی آتلانتیک قوی‌تر از هر زمان دیگر است. متعهدیم آن را بیشتر تقویت کنیم.»

 

گفت‌وگوی آنتونی بلینکن و جوزپ بورل در شرایطی انجام شد که نمایندگان پارلمان اروپا روز پنجشنبه قطعنامه‌ای ضد ایرانی با عنوان «پاسخ به اعتراضات و اعدام‌ها در ایران» را به تصویب رساندند. یکی از مفاد این قطعنامه خواستار قرار گرفتن نام سپاه در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی اتحادیه اروپا است.

 

آخرین دور مذاکرات رفع تحریم‌های وین مردادماه سال جاری در وین برگزار شد اما بعد از آن دچار وقفه شده است. تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است.

 

بایدن در شرایطی سال ۲۰۲۱ بر سر کار آمد که سیاست فشار حداکثری علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده بود. این سیاست علاوه بر ناکامی در شکل دادن به یک توافق هسته‌ای جدید، باعث ایجاد تفرقه در روابط میان کشورهای دو سوی آتلانتیک، به خطر افتادن اثربخشی نظام تحریم‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی سیاست خارجی آمریکا شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر