گفتگوی بورل با بلینکن درباره ایران-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

گفتگوی بورل با بلینکن درباره ایران

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره مسائل مختلف از جمله ایران گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۳۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 20
کد خبر: ۱۶۹۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد جمعه اعلام کرد با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گفت‌وگو کرده است.

 

بورل در توییتر نوشت: «در تماس با بلینکن بر عزم مشترک جهت ادامه حمایت‌های معنادار از اوکراین از جمله از لحاظ نظامی تأکید کردیم. درباره ایران، بالکان غربی و چین هم رایزنی کردیم. هماهنگی و اتحاد دو سوی آتلانتیک قوی‌تر از هر زمان دیگر است. متعهدیم آن را بیشتر تقویت کنیم.»

 

گفت‌وگوی آنتونی بلینکن و جوزپ بورل در شرایطی انجام شد که نمایندگان پارلمان اروپا روز پنجشنبه قطعنامه‌ای ضد ایرانی با عنوان «پاسخ به اعتراضات و اعدام‌ها در ایران» را به تصویب رساندند. یکی از مفاد این قطعنامه خواستار قرار گرفتن نام سپاه در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی اتحادیه اروپا است.

 

آخرین دور مذاکرات رفع تحریم‌های وین مردادماه سال جاری در وین برگزار شد اما بعد از آن دچار وقفه شده است. تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است.

 

بایدن در شرایطی سال ۲۰۲۱ بر سر کار آمد که سیاست فشار حداکثری علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده بود. این سیاست علاوه بر ناکامی در شکل دادن به یک توافق هسته‌ای جدید، باعث ایجاد تفرقه در روابط میان کشورهای دو سوی آتلانتیک، به خطر افتادن اثربخشی نظام تحریم‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی سیاست خارجی آمریکا شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر