خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند نیرو‌های مسلح یمن آغاز معادله «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کردند / کشتی‌های سعودی حق تردد در باب‌المندب ندارند ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است

پسکوف: غرب درباره پیروزی اوکراین، دچار توهم شده است

پسکوف: غرب درباره پیروزی اوکراین، دچار توهم شده است سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه خطر دخالت مستقیم ناتو در جنگ اوکراین در حال افزایش است، گفت ارسال تانک به کی‌یف هم چیزی را در عرصه میدانی تغییر نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۳۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 20
کد خبر: ۱۶۹۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (جمعه) هشدار داد که جنگ اوکراین و دخالت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آن، در حال تشدید است.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت: «هیچ چیز در مورد پیشرفت روسیه در عملیات نظامی ویژه و دستیابی به اهداف آن تغییر نخواهد کرد. غرب درباره اینکه کی‌یف می‌تواند پیروز شود، دچار توهم شده است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه هیچ امیدی به بهبود روابط روسیه و آمریکا در آینده قابل پیش‌بینی وجود ندارد، توضیح داد: «درگیری در اوکراین در حال تشدید است و خطر دخالت مستقیم ناتو هم در حال افزایش است».

 

سخنگوی کرملین درباره امکان ارسال تسلیحات بیشتر توسط کشورهای ناتو به کی‌یف تصریح کرد: «ارسال تانک هم چیزی را به طور اساسی در عرصه میدانی تغییر نخواهند داد، بلکه فقط مشکلاتی را برای اوکراین ایجاد خواهند کرد».

 

پسکوف ضمن اشاره به اینکه روابط بین واشنگتن و مسکو در پایین‌ترین سطح تاریخی قرار دارد، اظهار داشت: «کرملین از نزدیک وضعیت مربوط به عرضه احتمالی تسلیحات به کی‌یف از آمریکای لاتین را زیر نظر خواهد داشت».

 

به نوشته اسپوتنیک، وی با بیان اینکه نباید در اهمیت تحویل احتمالی تانک‌های ناتو به کی‌یف اغراق کرد، افزود: «ناتو بر این اراده سیاسی است که مشارکت فزاینده‌ای در درگیری اوکراین داشته باشد. اما برای حل این بحران، غرب باید نگرانی‌های روسیه را در نظر بگیرد».

 

پیش از این، نشریه پالتیکو گزارش داده بود که گروهی از کشورهای اتحادیه اروپا به‌دنبال تشکیل ائتلافی برای فشار آوردن به آلمان برای ارسال تانک به اوکراین هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار