وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

درخواست ناتو برای افزایش فوری کمک‌های نظامی به اوکراین

دبیر کل ناتو از کشورهای عضو این پیمان نظامی خواست با توجه به آمادگی روسیه برای حملات جدید علیه اوکراین، کمک‌های نظامی به کی‌یف را فورا افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو از کشورهای عضو این پیمان نظامی خواست تا حمایت نظامی خود از اوکراین را فوری افزایش دهند.

 

وی این سخنان را پس از نشست گروه تماس درباره اوکراین که در پایگاه هوایی «رامشتاین» در آلمان برگزار شده بود، مطرح کرد.

 

دبیر کل ناتو گفت: «روسیه آماده حملات جدید می‌شود به همین دلیل افزایش حمایت از اوکراین برای تضمین پیروزی‌اش و بازگرداندن سرزمین‌های اشغال شده ضروری است».

 

استولتنبرگ اضافه کرد: «روسیه هیچ نشانه‌ای در خصوص آمادگی برای صلح نشان نمی‌دهد بلکه بر عکس، در حال آماده شدن برای جنگی طولانی است».

 

وی تاکید کرد که اوکراین با بدست آورد دستاورهای میدانی، باید مواضع قوی هنگام نشستن بر میز مذاکره در آینده داشته باشد.

 

دبیر کل ناتو از سامانه‌های پدافند هوایی و خودروهای زرهی که آمریکا، آلمان، فرانسه، کانادا، دانمارک، هلند و سوئد به اوکراین داده‌اند قدردانی کرد.

 

استولتنبرگ گفت که انگلیس، فرانسه و لهستان نیز آماده ارائه تانک‌های تهاجمی و تانکهای سبک به اوکراین هستند.

 

این در حالی است که وزیر دفاع آلمان که به تازگی به این سمت منصوب شده است در اولین اظهارات خود بر دفاع از اوکراین تاکید کرد و گفت: از حمایت از اوکراین کوتاه نخواهیم آمد.

 

«بوریس پیستوریوس» که به صورت غیرمنتظره بعد از استعفای «کریستین لامبرشت» جایگزین او شده است افزود: اولویت در ارسال سلاح به اوکراین سامانه دفاع هوایی است.

 

وی درباره ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین نیز گفت: در حال حاضر نمی‌توانیم زمان تصمیم گیری درباره ارسال این تانکها را تعیین کنیم. اما این اشتباه است که می‌گویند برلین از ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین جلوگیری می‌کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار