سفیر ایران در باکو: اگر ⁧سپاه پاسداران⁩ نبود، اروپایی‌ها در خیابان‌هایشان جنازه جمع می‌کردند-راهبرد معاصر

سفیر ایران در باکو: اگر ⁧سپاه پاسداران⁩ نبود، اروپایی‌ها در خیابان‌هایشان جنازه جمع می‌کردند

سفیر جمهوری اسلامی ایران در باکو با اشاره به حملاتی که سازمان‌های تروریستی از ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۷ از شمال تا جنوب اروپا طراحی و اجرا کردند، گفت: اگر ⁧سپاه پاسداران⁩ نبود، اروپایی‌ها هنوز باید در خیابان‌های خود جنازه جمع می‌کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس موسوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان امروز (شنبه) اول بهمن ماه در توئیتی و در پی صدور قطعنامه در پارلمان اروپا که خواستار قرار گرفتن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی شده، نوشت: سازمان‌های تروریستی از ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۷ به ویژه بازه زمانی ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ که داعش بخش‌های وسیعی از عراق و سوریه را تحت کنترل داشت، حملات زیادی را از شمال تا جنوب اروپا طراحی و اجرا کردند.

 

وی یادآور شد: اگر ⁧سپاه پاسداران⁩ ایران نبود، آنها هنوز -ژانویه ۲۰۲۳- باید در خیابان‌های خود جنازه جمع می‌کردند.

 

به گزارش فارس، روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه پارلمان اروپا پیش نویس قطعنامه‌ای را که خواستار قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست «گروه‌های تروریستی» اتحادیه اروپا است را به تصویب رساند. اقدامی که از میانه‌های اغتشاشات در ایران از سوی برخی مقامات اروپایی و به ویژه وزیر خارجه آلمان مطرح و در نهایت این قطعنامه تصویب شد. البته قطعنامه مذکور بایستی در شورای اروپا بررسی شده و درباره آن تصمیم گیری شود.

 

جمهوری اسلامی ایران پیش از این نسبت به وقوع چنین خبطی از سوی اتحادیه اروپا هشدار داده بود و چهارشنبه شب ۲۸ دی ماه نیز حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن هشدار نسبت به پاسخ و واکنش متقابل ایران، چنین اقدامی را شلیک به پای خود اروپا خواند.

 

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور نیز روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه در این باره اعلام کرد: این حرکت از روی استیصال و پس از تلاش‌های ناموفق خیابانی آنها برای ضربه به مردم ایران انجام شد، تا بلکه به خیال خود بتوانند ملت ایران را متوقف کنند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی رسمی و بخشی از سازمان نظامی کشور است و این اقدام برخلاف قوانین بین‌الملل و منشور سازمان ملل است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده