انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

بحران شدید کمبود تسلیحات در آلمان تا 2025

در حالیکه فشارها به دولت آلمان برای عرضه تانک‌های «لئوپارد» به کی‌یف از سوی دولت‌های غربی به ویژه ایالات متحده آمریکا رو به افزایش است، رئیس «انجمن نیروهای مسلح آلمان» که اتحادیه صنفی نظامیان آلمان است، در خصوص بحران تسلیحات در زرادخانه‌های این کشور هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر «آندره ووستنر» در حالیکه در خصوص بحران تسلیحات در آلمان طی سال‌های آینده هشدار داد، گفت: «ارتش آلمان (بوندس‌وهر) واقعاً برهنه (فاقد تجهیزات نظامی) است! پیش بینی می شود تا سال ۲۰۲۵ به دلیل بحران انرژی با کمبود شدید تسلیحات روبرو شویم».

وی سپس به مسئله فروش تانک‌های لئوپارد به اوکراین اشاره کرد و گفت: «به نفع کارخانه‌ها نیست که با این قیمت فعلی سلاح عرضه کنند و اگر قیمت‌ها را بالا ببرند، چنین خریدهایی انجام نخواهد شد پس در این شرایط، می‌توان حتی درباره تحویل تانک به یک کشور دیگر حرف زد؟»

این خبر در حالی اعلام شده است که در هفته‌های اخیر، کشورهای غربی تلاش کرده‌اند تا آلمان را برای عرضه تانک‌های لئوپارد به اوکراین برای مقابله با روسیه تحت فشار قرار دهند.

با این حال، خبرگزاری رویترز روز گذشته گزارش کرد در حالیکه معترضان در برلین از دولت خود درخواست کردند تا تانک‌های لئوپارد را در اختیار اوکراین قرار دهد، نشست فرماندهان نظامی آمریکا و متحدان آلمان در پایگاه هوایی رامشتاین در این خصوص بدون توافق به پایان رسید.

پیش از این برلین گفته بود در صورت اجماع در نشست رامشتاین،‌ به متحدان خود اجازه می‌دهد که از زرادخانه‌های خود به اوکراین تانک لئوپارد ارسال کنند اما ظاهراً توافقی نیز در این خصوص در نشست رامشتاین حاصل نشده است.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز جمعه درباره امکان ارسال تسلیحات بیشتر توسط کشورهای ناتو به کی‌یف گفت: «ارسال تانک هم چیزی را به طور اساسی در عرصه میدانی تغییر نخواهند داد، بلکه فقط مشکلاتی را برای اوکراین ایجاد خواهند کرد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار