حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

صدور کیفرخواست مدیران یکی از بانک‌های کشور

صدور کیفرخواست مدیران یکی از بانک‌های کشور دادستان تهران در خصوص تخلف مدیران یکی از بانک‌های کشور در پایتخت، گفت: کیفرخواست مدیر و چهار کارمند بانکی به اتهام اهمال و قصور در انجام وظیفه صادر شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی صالحی؛ دادستان تهران از صدور کیفرخواست برای مدیر و چهار کارمند یکی از بانک‌های کشور در پایتخت خبر داد و اظهار کرد: گیرنده متخلف تسهیلات ارزی در سال 94 یک شرکت تجاری با موضوع فعالیت‌های بازرگانی تأسیس و با سوء استفاده از اوراق هویتی یک خانم و جعل امضا، وی را به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت انتخاب می‌کند.

 

دادستان تهران افزود: متهم اصلی پرونده که گیرنده تسهیلات است، با توجه به عدم نظارت ارکان دو بانک، در شهریور 95 تعداد 19 فقره حواله ارزی و مهرماه همان سال، 30 فقره حواله ارزی جهت واردات کالا دریافت می‌کند و حواله ارزی به حساب‌های خارجی تعیین شده، واریز می‌شود.

 

وی اظهار کرد: متهم ارزی، این مبالغ را برای واردات کالاهای الکترونیکی اینورتر، الکتروموتور و قطعات رایانه دریافت کرده ولی متأسفانه جواز سبز گمرکی و اسناد حمل کالا را به بانک تحویل نداده بود.

 

صالحی با اشاره به تخلف کارکنان بانک در این پرونده، گفت: بر خلاف آیین‌نامه اعتبارسنجی برای شرکت‌های با مسئولیت محدود، باید وثایق نوع اول مانند ملک شهری ارائه می‌شد اما کارکنان متخلف بانک در این پرونده، وثیقه نوع سوم را از متهم دریافت کردند که همین امر شرایط تخلف را برای این فرد میسر کرده بود.

 

دادستان تهران خاطرنشان کرد: پرونده گیرنده متخلف تسهیلات ارزی و شرکت تحت مدیریتش به صورت جداگانه با عنوان مشارکت در اخلال کلان در نظام ارزی کشور به دادگاه کیفری یک تهران ارسال شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار