بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

درخواست ناتو برای افزایش فوری کمک‌های نظامی به اوکراین

دبیر کل ناتو از کشورهای عضو این پیمان نظامی خواست با توجه به آمادگی روسیه برای حملات جدید علیه اوکراین، کمک‌های نظامی به کی‌یف را فورا افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو از کشورهای عضو این پیمان نظامی خواست تا حمایت نظامی خود از اوکراین را فوری افزایش دهند.

 

وی این سخنان را پس از نشست گروه تماس درباره اوکراین که در پایگاه هوایی «رامشتاین» در آلمان برگزار شده بود، مطرح کرد.

 

دبیر کل ناتو گفت: «روسیه آماده حملات جدید می‌شود به همین دلیل افزایش حمایت از اوکراین برای تضمین پیروزی‌اش و بازگرداندن سرزمین‌های اشغال شده ضروری است».

 

استولتنبرگ اضافه کرد: «روسیه هیچ نشانه‌ای در خصوص آمادگی برای صلح نشان نمی‌دهد بلکه بر عکس، در حال آماده شدن برای جنگی طولانی است».

 

وی تاکید کرد که اوکراین با بدست آورد دستاورهای میدانی، باید مواضع قوی هنگام نشستن بر میز مذاکره در آینده داشته باشد.

 

دبیر کل ناتو از سامانه‌های پدافند هوایی و خودروهای زرهی که آمریکا، آلمان، فرانسه، کانادا، دانمارک، هلند و سوئد به اوکراین داده‌اند قدردانی کرد.

 

استولتنبرگ گفت که انگلیس، فرانسه و لهستان نیز آماده ارائه تانک‌های تهاجمی و تانکهای سبک به اوکراین هستند.

 

این در حالی است که وزیر دفاع آلمان که به تازگی به این سمت منصوب شده است در اولین اظهارات خود بر دفاع از اوکراین تاکید کرد و گفت: از حمایت از اوکراین کوتاه نخواهیم آمد.

 

«بوریس پیستوریوس» که به صورت غیرمنتظره بعد از استعفای «کریستین لامبرشت» جایگزین او شده است افزود: اولویت در ارسال سلاح به اوکراین سامانه دفاع هوایی است.

 

وی درباره ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین نیز گفت: در حال حاضر نمی‌توانیم زمان تصمیم گیری درباره ارسال این تانکها را تعیین کنیم. اما این اشتباه است که می‌گویند برلین از ارسال تانکهای لئوپارد به اوکراین جلوگیری می‌کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار